Хотел Дантон -

1184

Почивка на море в хотел Дантон

Хотел-ресторант Дантон е разположен между к.к. Св. Св. Константин и Елена и к. к. Златни пясъци, на главния път между ВСУ (Варненски свободен университет) и Плаж Кабакум. Намира се само на 600 м от невероятния плаж Кабакум, който предлага широка и чиста плажна ивица, многобройни заведения и развлекателни морски атракции (джетове, разходки с корабче, риболов, каране на водни ски, теглене на банан, парашути и рингове).thumb-2

Тризвездният хотел е с приказен панорамен изглед към плажната ивица. При ясно време от него се вижда нос Калиакра.

 Ресторанти на хотел  Дантон

thumb-16Ресторант Дантон се намира в самия хотел и разполага с общо 90 места, 42 вътрешни и 48 в лятната градина. Удобен е за организиране на тържества и празници. Кухнята на ресторанта е известна като най-добрата в региона. Тук се предлагат разнообразни специалитети от Българската и Европейската кухня, приготвени здравословно на туч. Хотел-ресторант Дантон  разполага и с още два ресторанта, които се намират в restaurant1близост.

В пицария Дон Тонино предлагаме пица на пещ, спагети, паста, и най-разнообразни блюда. От тук можете да си поръчате пица за стаята. Малко по-надолу, до ваканционен клуб Ривиера се намира и нашия рибен ресторант Дантон, разположен на брега на морето, с невероятна панорама, а рибните специалитети, приготвени на голямо барбекю пред вас, ще очароват и най-изисканите ценители. За любителите на морските дарове можем да приготвим миди на тенекия, специално доставени от мидена ферма.

Ключови думи

плаж Кабакум

почивка на Златни пясъци

почивка на море

рибен ресторант Дантон

хотел Дантон

хотел-ресторант Дантон

хотели Златни пясъци

хотели на море