Хотел Sunny Paradise*** -

1612

Информация за Хотел Sunny Paradise

Хотел Sunny Paradise*** е построен през 2007 г. в модерен стил, съчетаващ уюта и съвременните дизайнерски тенденций. Намира се в гр. Китен, непосредствено преди автогарата. Китен е проспериращ курорт по южното черно6морско крайбрежие, желан и предпочитан от хиляди български и чуждестранни туристи.

Хотелът се намира на 150 м от южния плаж – Караач, от северният на 300 м – Атлиман и на 350 м от известната дискотека Зангадор.

Настаняване в Хотел Sunny Paradise

Хотел Sunny Paradise***10 разполага с 16 двойни стаи, 10 тройни стаи и 3 апартамента, като в двойните 17стаи има възможност за допълнително легло. За удобството и приятното прекарване на гостите е създаден и външен лоби бар. Разположен в прохладна дъбова и борова гора, хотелът предлага неповторимо съчетание от прекрасна панорама, високо качество, перфектно обслужване. Стаите са с югоизточно изложение, всяка стая е с нестандартно обзавеждане, огромна тераса, луксозни бани, климатик, TV + кабелна, интернет и мини бар с камера. Изисканият стил, уют и удобство ще направят вашият престой незабравим. Хотелът 9се 22намира на 150 м от южния плаж – Караач, от северният на 300 м – Атлиман и на 350 м от известната дискотека Зангадор. Хотелът обслужва организирани и индивидуални туристи.

Разполага със самостоятелно парно отопление + климатизация

Подарете си почивка в Китен

kiten1Съчетанието от прохладата на Странджа планина и кристалното синьото kitenморе, допринасят за очарованието на Китен, който в последните години се превръща в райско място през лятото. Заради много чистото си море и красиви горски масиви, курортът е определян като един от най – екологично чистите в България!
А ако искате да обогатите очарованието към мястото с приятна почивка, то ви предлагаме Хотел Sunny Paradise***. Той е разположен в прохладна дъбова и борова гора, като в същото време е само на 150 м. от южния плаж на курорта. Идеално място, както за млади, така и за по – възрастни хора. Младите ще имат възможност да събират слънчеви лъчи на добре поддържаните и чисти плажове през деня, а вечер да се забавляват в заведенията на курорта.
Не пропускайте желаната почивка със запазена марка Хотел Sunny Paradise!

Местоположение

Ключови думи

почивка в Китен

почивка в кк Китен

семейна почивка в Китен

семейни хотели в град Китен

семейни хотели на морето

уют и спокойствие в китен

Хотел Sunny Paradise***

хотели в Китен

хотели в Китен с външен лоби бар

хотели в Китен с климатик и самостоятелно парно отопление

хотели на южното черноморие

хотели с детски кът

целогодишни хотели на морето

целогодишни хотели на южното черноморие