Хотел Янис *** Лозенец -

1778

Настаняване в хотел Янис *** Лозенец

Хотел Янис***  се състои от два корпуса – основна хотелска част и Вила Янис. gallery9_4909gallery1_4909

  • Хотелската част разполага с 22 уютно обзаведени двойни и тройни стаи, и 4 апартамента.

Хотелът се  намира на 20 м. от входа на централния плаж Лозенец и на 300 м от центъра на селцето, което го прави предпочитано място за почивка. Всяка стая разполага с тераса със страничен изглед към морето и плажа. Четирите апартамента се състоят от две стаи, всяка с телевизор и кабелна телевизия. Всички помещения разполагат със собствен климатик, мини бар, хладилник, Wi-Fi, тераса, сушилник за дрехи.

  • Вила Янис  е напълно самостоятелен, двуетажен корпус към хотел Янис .

Подходяща е за  8 или най-много 9 души.Разполага с 4 двойни, уютно обзаведени стаи,всяка  с кабелна ТВ с над 100 програми. Три  от стаите  са с тераси с изглед към морето и плажа.Една от тях  е  тип веранда,даваща  възможност на нашите гости да се насладят на прекрасна почивка, на изгледа към морето и  на горещото лятно слънце.
Още –хладилник,Wi-Fi,две бани,самостоятелен вход,паркинг пред хотела,сушилник за дрехи.

Рибно бистро Янис

gallery4_4909Рибно бистро Янис разполага с прекрасна лятна градина с детски кът,в която нашите най-малки гости могат да се отдадат на весели игри. Всеки ден в бистрото се доставят прясна риба, миди, рапани, раци и черноморски скариди.
Рибно бистро Янис е единственото бистро в Лозенец, което предлага голямо разнообразие от прясно уловена черноморска риба, пресни миди, черноморски раци и скариди, специалитети от рапани, мариновани, сушени и пушени риби и морски дарове, приготвяни по специални рецепти. В Рибно бистро Янис можете да опитате още – октопод, всякакви видове скариди, калмари, пържени и печени на скара риби, супи от морски дарове, свежи салати и подбрани напитки.gallery5_4909
Сутрин можете да се насладете на чаша горещо кафе и домашно приготвените мекички или бухтички – запазена марка на бистро Янис. На обяд опитайте разнообразното обедно меню, а привечер срещнете нови приятели на глътка прохлада и прясно уловена черноморска риба. Ако искате да опитате наистина прясно уловена риба-това е правилното място. Всеки ден в бистрото се доставят прясна риба, миди, рапани, раци и черноморски скариди, лично уловени от собственика на бистро и хотел Янис.

Ключови думи

настаняване в Лозенец

почивка в Лозенец

почивка на море

почивка на южното черноморие

Рибно бистро Янис

семейни хотели на южното черноморие

Хотел Янис ***

Хотел Янис Лозенец

хотели в Лозенец

хотели на море