Хотел Пенелопе -

1711

Почивка на море в хотел Пенелопе, гр. Приморско

Пенелопе е луксозен хотел, разположен на първа линия на северния ph2-smallзалив, на 50 метра от плажа, с великолепна панорама към морето и приморските дюни.
Близостта му до центъра на града е на 350 метра, тишината и спокойствието, любезното обслужване са предимства на хотела.

Настаняване в хотел Пенелопе, гр. Приморско

ph3-smallРазполага с двойни стаи плюс детско легло, апартаменти, всички с телевизия, високоскоростна безжична (wireless) Интернет връзка, климатик, хладилник и др.
При необходимост към всяка една стая може да бъде добавено допълнително (детско) разтегателно легло.
От панорамните стаи се открива красива гледка към залива, пясъчните дюни и плажа.

Изберете гр. Приморско за вашата морска почивка

Град Приморско е живописно разположен на малък полуостров между primorsko_right1красивия залив Стамополу и Дяволския залив. Крайбрежен панорамен път свързва града с всички черноморски селища – Бургас, Несебър, Поморие, Дюни, Созопол, Черноморец, Китен, Ахтопол и др.
Местността привлича със своите тихи заливчета, равния бряг, дългите плажове с чист, златист пясък и красиви пясъчни дюни. Релефът на Приморско е уникален с разнообразието и красотата си. Двата просторни плажа са обградени с живописни дюни. Пясъчните ивици са с обща площ 1045 хил. кв.м.
primorsko_centre1Климатът на района е континентално-средиземноморски, а това предполага едно слънчево и топло лято със свежи дневни ветрове и сравнително високи нощни температури.
Градът е предпочитана дестинация заради благоприятния климат, прекрасната си природа, историческите и културни паметници на територията му, гостоприемното prim3-smallместно население и не на последно място различните атракции предлагани на туристите, които го правят подходящ както за спокойна семейна почивка, така и за интензивна почивка с много партита, емоции и незабравими мигове. Тук купонът никога не спира.

Местоположение

Ключови думи

добри хотели в Приморско

морска почивка в Приморско

настаняване в Приморско

почивка на море

семейна почивка на море

хотели на първа линия до морето

хотели на южното черноморие

хотели Приморско