Семеен Хотел Нортик 2 -

1813

Семейна почивка на море в  Приморско

Семеен Хотел Нортик 2 се намира на оживено място в центъра на град index1Приморско, в близост до южен и северен плаж. Хотела предоставя стаи с WiFi достъп до интернет, както и ресторант, пицария и минимаркет на място.

Тук можете да прекарате лятната си почивка в уютна и удобна обстановка, наслаждавайки се на морето и прекрасните плажове на Приморско.

В Семеен Хотел Нортик 2 ще намерите всичко необходимо за вашия пълноценен отдих, при това на добра цена! Заповядайте!!!

 

Условия за настаняване в Семеен Хотел Нортик 2

29194057Семеен Хотел Нортик 2 е построен през 2007г. и е реновиран в началото на 2014г., за да бъде всичко ново, чисто и удобно за вашата почивка.

Хотела разполага с леглова база от 46 места. На разположение на  гостите на хотела са общо 18 стаи, всяка от коитоimages1 има собствен санитарен възел, тераса, телевизор и хладилник. Всички единици имат балкон или тераса, а някои са с климатик. Стандартното оборудване в Семеен хотел Нортик 2 включва хладилник, кабелна телевизия,WiFi, баня с душ и безплатни тоалетни принадлежности.

 

Ресторант на Семеен Хотел Нортик 2

За по-голямо удобство на  гостите на Семеен Хотел Нортик 2 има ресторант, в който се приготвя и сервира приятната, лека и прясна храна. За гостите на Семеен Хотел Нортик 2 се предлага изгодна пакетна цена за нощувка+закуска+вечеря.
Надяваме се слънчевото време и доброто настроение да са с Вас !

Местоположение

Ключови думи

евтина почивка на Приморско

изгодни оферти за полупансион на Плиморско

семейна почивка на море

семейни хотели в Приморско

семейни хотели на Южно Черноморие

хотели в Приморско близо до плажа