Апартаментен комплекс Руби -

1856

Апартаментен комплекс Руби

apartamenten_kompl_rubi-sl_br-pic1 Апартаментен комплекс Руби е атрактивен апартаментен комплекс, разположен в южната част на българският черноморски курорт Слънчев Бряг и граничи с разположеният на полуостровhotelrubi античен град Несебър, който е най – голямата туристическа агломерация на Българското Черноморие.
Апартаментен комплекс Руби е на първа линия и е пред уникалните пясъчни дюни защитени от ЮНЕСКО и на разстояние от 250 метра от плажната ивица. Апартаментен комплекс Руби предлага отлично обслужване и приятна атмосфера.
В близост е до най-атрактивните заведения на Слънчев бряг – директно на плажа  се намира дискотечен  комплекс Cacao beach, известен с  много привлекателени събития на съвременнsecondpageа музика, атрактивна за чуждестранни и български туристи .livingroom
Гостите могат да ползват такси пред хотела или атракционно влакче, което на всеки 15 минути ги отвежда до центъра на Слънчев бряг или Стария Несебър.

Приятна разходката от Руби до Несебър можете да направите пеша, по плажната ивица или по оживена пешеходна алея за около 20 минути.
Апартаментен комплекс Руби се състои от 25 едноспални, 7 двуспални апартамента, елегантно мебелирани, те предлагат модерен интериор, пълен комфорт и уют – ТВ със сателитни програми, климатична система във целия апартамент, луксозни бани с душ кабина. Кухненските боксове към апартаментите са оборудвани с всички rubi_hнеобходими уреди и хладилник, пералня . За най-малките си гости хотелът предлага безплатни бебешки креватчета.rubi_l
Апартаментите са с изглед към морето. Гостите могат да се насладят на свежия морски въздух и откриващата се неповторима панорамна гледка на уникалните пясъчни дюни и морето. При отворен прозорец сутрин може да се усетят лековитите йодни пари и да се чуе песента на разбиващите се в морският пясък вълни.

В апартаментен комплекс Руби можете да се отдадете на релаксация на терасата и да се насладите на  невероятна гледка към Черно море, докато отпиване глътка от сутрешното си кафе или освежителен коктейл привечер, след плаж…

Заповядайте при нас и си подарете една незабравима почивка, споменът, за която ще ви сгрява през студените зимни дни!!!

Ключови думи

апарт хотел Руби Слънчев бряг

апартаментен комплекс Руби

апартаменти под наем в Слънчев бряг

апартаменти с изглед към морето

апартаментни комплекси на морето

почивка на море

почивка на Слънчев град

хотели в Слънчев бряг

хотели на море на първа линия