Тедей ЕООД -

  • кв. Враждебна, ул. 8-ма, Битов комбинат
  • +359 888 64 32 17
  • tedei@abv.bg
2835

За нас

mainФирма ТЕДЕЙ е създадена през 1992 г. В областта на услугите работи от 1994 г. като създава Обществена пералня. Пералното стопанство е с РЗП 500 кв. м. и е построено върху парцел от 1300 кв. м. Сградата е проектирана и предназначена само за Обществена пералня с химическо чистене. Тя отговаря на всички европейски изисквания. Като оборудване е единствена по рода си в България до този момент.

Услуги, предлагани от Обществена пералня с химическо чистене – Тедей ЕООД

  • Пране

333Прането се извършва с компютаризирани перални машини DUBIX и IPSO с различен капацитет , 3което позволява изпълнението на всяка поръчка индивидуално според обема на всеки клиент.
Пералнята раполага с модерна дозираща система на фирма Еколаб, която позволява използването на висококачествените препарати и дезинфекционни средства на фирма Хенкел – Еколаб, които щадят тъканите и осигуряват тяхната употреба за дълго време.
Прането се издава изгладено на специална гладачна машина Електролукс, колосано, ароматизирано и опаковано в полиетиленови опаковка.

  • Химическо чистенеclients_1

Химическото чистене се извършва с химмическа машина SUPREMA, която в комбинация с качествени препарати на световните лидери в производството гарантира отличен резултат.
Всички облекла предварително се преглеждат и обработват на маса след което се обработват в химическата машина.
Гладенето се извършва на специализирани машини за облекла. Почистените, изгладени и ароматизирани дрехи се опаковат на закачалки с фолио.

Ключови думи

обществена пералня

перално стопанство

пране и гладене

пране на болнично бельо

пране на хотелско бельо и ресторантски покривки

професионално изпиране

химическо пране

химическо чистене