Хамалницата от Люлин / Студенстко бюро хамалски услуги -

1313

За нас

Хамалницата от Люлин / Студенстко бюро хамалски услуги бе създадено през лятото-есента на 1993 година от Росенimg1128979 Радославов, Венцислав Трифонов и Владимир Вълчев.
На 13 април 1998 се появява и юридическата форма на това съдружие – КД Студентско Бюро Хамалски Услуги – Радославов и Вълчев.

Съдружници са още Александър Иванов, Валери Кофетаров и Тихомир Тодоров.
През следващите две-три години дружеството е напуснато последователно от повечето съдружници във връзка със завършването на следването им и опити за реализация по специалностите им.
Владимир Вълчев се установява в Лондон, основава собствен бизнес в сферата на строителните услуги и вътрешното оформление на сгради, Александър Иванов придобива допълнително SISCO – сертификат и в момента работи в HP, Валери Кофетаров в Криминална Полиция, Тихомир Тодоров в структурите на данъчната администрация, a Венцислав Трифонов в тези на общинската администрация.
Съдружник вече в по-новата фирма (създадена през 2000г.) е Симеон Симеонов, завършил МИО в УНСС, колега и приятел на Росен Радославов оттогава. От 27.11.2009г. едноличен собственик и управител на дружеството е Росен Радославов.

Услуги и цени

Ние, екипът на Хамалницата от Люлин,  предлагаме професионални хамалски и транспортни услуги.carpets

Цените се определят в зависимост от сроковете на изпълнение, габаритите и теглото на транспортираните вещи, разстоянието на превоза и др.

По желание на клиента към групите с транспорт може да се добави допълнително човек с цена 10.00лв/час.
Това е и цената при обработка на строителни материали, боклуци, скъпи и чупливи стоки.
Минималното заплащане за хора, за транспорт, за хора и транспорт е 2,5 часа.
*При услуги извършвани между 22:00 и 07:00 часа съответните тарифи се удвояват.
* Минималното заплащане важи за всички видове поръчки.

За повече информация, относно цените на предоставяните от нас хамалски и транспортни услуги моля, свържете се с нас по телефона или посетете нашият уеб сайт.

Ключови думи

извозване на багаж

пренасяне

пренасяне на мебели

Студенстко бюро хамалски услуги

хамали

Хамалницата от Люлин

хамалски и транспортни услуги

хамалски услуги