Пест Кеър ООД -

1693

За нас

Пест Кеър ООД извършва професионално унищожаване на хлебарки и всички други вредители.download (4)
На сайта има полезна информация за борбата с тези вредители, нашите ДДД услуги и актуалните ни цени за пръскане срещу хлебарки.
Извършваме еднократни обработки срещу хлебарки, бълхи, дървеници, плъхове, мишки, комари и други. Предлагаме различни абонаменти за постоянна защита от вредители.
Наши клиенти са частни домакинства, техните общи части и различни обекти на бизнеса.
Трите ни офиса – в София, Варна и Стара Загора – приемат поръчки за обработки в цялата страна.

Услуги

Фирма Пест Кеър ООД предоставя ДДД услуги на своите клиенти.download (1)

ДДД услугите дезинсекция, дезинфекция и дератизация са основната дейност на фирма Пест Кеър ООД. вредители реално можете да се сблъскате навсякъде – в жилището, в ресторанта или в мазето. Различните места имат своите специфики при борбата с инсекти и гризачи. Обърнали сме внимание на разликите при ДДД услуги за дома, ДДД услуги за бизнеса и ДДД услуги в общите части.

  • ДДД услуги за апартамента и къщата

Хлебарките и дървениците са вредителите, с които се борим през цялата година в жилищата. Понякога влиза и някой плъх или мишка. През лятото напаст стават бълхите, кърлежите, мравките, мухите и комарите. Колкото и рядко да е, клиентите разчитат на нас и за молци, змии, мушици, гъсеници и други по-рядко срещани вредители.

  • ДДД услуги за бизнеса

Еднократни обработки и абонаменти

В борбата с вредителите се използват едноратни обработки и абонаментна поддръжка. Повечето наши корпоративни клиенти предпочитат абонаментна поддръжка за защита от вредители, особено срещу хлебарки и гризачи. Можете да се ориентирате за цените на еднократните обработки, а за абонаментната поддръжка препоръчваме да се свържете с нас на посочените контакти.download (5)

Еднократните обработки целят решаване на проблема с вредителите на момента, а в бъдеще при нужда отново може да се разчита на нас. Абонаментната поддръжка е за онези клиенти, които не искат въобще да се допуска развитие на инсекти и гризачи.

  • Дезинсекция

Дезинсекцията е комплекс от методи за борба с инсекти. Много хора я бъркат с дератизацията или дезинфекцията, но тези дейности са насочени към съвсем други вредители.

За качествена дезинсекция се разчита на няколко метода – пръскане, поставяне на гел или опушване.

  • Дезинфекцияdownload (3)
    Дезинфекцията цели унищожаването на микроорганизми, т.е. микроби. Има различни химични, физични и биологични методи. Понякога след успешна дезинсекция или дератизация се налага да се извърши и дезинфекция.
    В повечето случаи хората си дезинфекцират сами чрез най-разнообразни дезинфектанти от търговската мрежа. В някои случаи обаче се препоръчва да използвате професионални услуги по дезинфекция. Такива са например при откриване на Хепатит. Съветваме при подобен случай да се обадите за повече информация на посочените контакти.download (2)
  • Дератизация

В някои случаи дератизацията цели за унищожаване на популацията от плъхове или мишки. В друг случай целта е да не се допуска развитие на гризачи чрез изграждане на дератизационна бариера.
Въпреки, че разполага с различни средства за премахване на гризачите , дератизацията има тънкости и специфични особености.

Ключови думи

борба с вредители

ДДД

ДДД услуги за апартамента и къщата

ДДД услуги за бизнеса

дезинсекция

дератизация

еднократни обработки срещу комари

еднократни обработки срещу кърлежи

еднократни обработки срещу хлебарки

професионално унищожаване на хлебарки и всички други вредители

унищожаване на бълхи

унищожаване на гризачи

унищожаване на дървеници

унищожаване на кърлежи

унищожаване на хлебарки