Агенция за преводи Виана -

2484

За нас

Фирма за езикови преводи ВИАНА е специализирана в извършване на sertifikatезикови преводи от и на повече от 30 езика и легализация на всякакъв вид документи. Стремим се да осигурим надеждни услуги, превод на документи на най-високо равнище и на конкурентни цени. Агенция за преводи Виана е една от водещите в своя бранш, като още от основаването си през 2002г. фирмата е оторизирана от Дирекция “Консулски отношения” на Министерство на Външните работи с договор № 1804, по силата на който извършва своята преводаческа дейност. От  юни 2013г. фирмата  е сертифицирана за качество на  предоставянето на преводачески услуги и съответствие с
Европейските стандарти  от  Българският институт по стандартизация и Austrian Standards Plus Certification  и притежава сертификат за EN 15038:2006

Писмени езикови преводи

Писмените езикови преводи са основна част от нашата дейност. Те се pismeni-ezikovi-prevodiизвършват от квалифицирани преводачи, с гарантирано качество на работа  и бързи срокове на изпълнение.

Извършваме писмени езикови преводи от/на Английски, Френски, Немски, Италиански, Испански, Руски, Гръцки, Турски, Румънски, Полски, Холандски, Словашки, Чешки, Словенски, Сръбски, Македонски, Хърватски, Украински, Унгарски, Португалски, Литовски, Арабски, Албански, Фински, Иврит ,Датски, Норвежки, Шведски, Фърси, Китайски, Корейски и Японски език.

Предлагаме директен писмен езиков превод  от/на следните двойки езици:

  •  Анлийски- френски език
  •  Английски- руски език
  •  Английски- холандски език
  •  Немски- Английски език
  •  Чешки –Словашки език

Устни езикови преводи

  •     Консекутивни езикови преводиustni-ezikovi-prevodi

Преводи при изповядване на сделки пред нотариуси, при семенари, конференции, бизнес преговори и други мероприятия.

  •     Симултантни езикови преводи

Преводи от  кабина в момента на говоренето.

  •     Придружаване

Придружаването не е същински превод, а асистиране при осъществяване на контакти, при пазаруване, пътуване, настаняване на чужденци или други ситуации, свързани с  познаване на обстановката и езика.

Легализация и заверка на документи

Услугата ни по легализация обхваща заверка на документите вlegalizacia-i-zaverka-na-dokumenti съответните министерства и легализация от Дирекция „Консулски отношения” на Министерство на външните работи.
Сроковете за легализация на документите са от 2 до 15 работни дни в зависимост от документа, като най-дългият срок е за учебните документи.
При необходимост извършваме и допълнителна заверка на документите в посолствата на чуждите държави на територията на Република България.

По желание на клиента извършваме услуга и по нотариална заверка на документи. За Ваше улеснение, можем да изпратим документи в чужбина с избран от Вас куриер за международна доставка.

Нашите офиси

Офис София
бул. Фритьоф Нансен №25, вх.А, ет. 2, ап. 14
тел./факс: +359 2 989 38 36
gsm: +359 887 76 34 35
e-mail: officeviana@yahoo.com

Офис Разград
бул. България №13, вх.Б, ет. 2
тел./факс: +359 84 66 23 82
gsm: +359 897 97 07 06
e-mail: officeviana@yahoo.com

Местоположение

Ключови думи

двуезични преводи

директен писмен езиков превод

Консекутивни езикови преводи

Легализация и заверка на документи

превод и легализация

превод на документи

преводаческа агенция София

Симултантни езикови преводи

Устни езикови преводи