Огнена хризантема ЕООД -

Огнена хризантема предлага Пиротехника и Фойерверки

Огнена хризантема ЕООД извършва проектиране и изпълнение на пробивно-взривни работи на кариери и рудници, специални взривни работи в утежнени условия, взривни работи за изкопи при прокарване на канализации и водопроводи в населени и извън населени места, разрушаване на сгради в жилищни райони, производствени сгради, халета и съоръжения.

Огнена хризантема ЕООД има удоволствието да Ви предложи услугите си за проектиране, подготовка, организиране и осъществяване на фойерверк шоу за празници и фирмени партита, празненства и фиести на всяко посочено от Вас място. Организира увеселителни фойерверки за рождени дни, юбилейни тържества и други. Фирмата организира и подготвя различни видове празнични украси с балони, трансперанти и други на конферентни зали, зали за провеждане на партита, ресторанти и други.

История на Огнена хризантема

Фирмата е основана през 1993 година в гр. Панагюрище и е първата частна фирма с редовно заверен държавен лиценз в България. Основният предмет на дейност са пиротехническите ефекти – празнични илюминации /зари/; увеселителни фойерверки за концерти, шоу спектакли и партита; сценична пиротехника за изяви на закрито; специални пироефекти за рекламни и музикални видеоклипове, киното и телевизията; проектиране и изпълняване на взривни работи и специални взривни работи при утежнени условия в населени места и промишлени обекти.

Огнена хризантема предлага в зависимост от часа /през деня или вечерно време/ и мястото на тържеството /в зала или на открито/ комбинации от различни видове ефекти на високата и ниската пиротехника, на които ще могат да се насладят възможно най-голям брой зрители.

Ние сме първата частна лицензирана фирма в България за проектиране, дизайн и реализация на илюминационни шоута с професионални фойерверки.

Ключови думи

илюминации

кариери и рудници

огнена хризантема

партита

пиротехнически ефекти

празненства и фиести

празнични украси

пробивно-взривни работи

разрушаване на сгради и съоръжения

сценична пиротехника

увеселителни фойерверки

фойерверк шоу за празници