Грийн Роуд ООД -

Информация за Грийн Роуд ООД

Ние сме екип с добри идеи за Вашата градина.Предлагаме на Вашето внимание богата гама от декоративна растителност – интериорна и екстериорна,както и голямо разнообразие от цветя.

За да бъде Вашия комфорт пълен ние Ви предлагаме и голям брой услуги, чрез които да създадем стил и индивидуалност според изискванията и нуждите Ви, като проектиране,изграждане на дворни пространства и напоителни системи, поддръжка, професионални съвети и всичко необходимо за красотата на природата в дома Ви.

Нашият екип го направи и осъзна, че в днешното напрегнато ежедневие и забързания ни живот имаме все по-малко време за природата – източник на живот, хармония и красота. Това беше причината да започнем нашата дейност, на която отдаваме много любов и внимание.

Грийн Роуд ООД оформя градини и дворни пространства, ландшафта на заведения, административни и жилищни сгради. Предлагаме Ви дизайн съгласно Вашите желания и професионални съвети за най-модните тенденции. Проектирането се извършва от ландшафтен архитект, който ще представи на Вашето внимание нашите идейни решения за облика на зелените площи.

Ключови думи

зелените площи

интериорно озеленяване

ландшафтен архитект

озеленяване

оформяне на градини и дворни пространства

създаване и поддържане на зелените площи