Алтакеш ЕООД -

3171

Информация за фирма Алтакеш ЕООД

altacash-ruse-pic Алтакеш ЕООД е дружество с ограничена отговорност, регистрирано през 2007 г. като правоприемник на ЕТ Валери Цочев в град Русе.

Компанията е сред водещите търговци на фискални и ПОС устройства, упълномощен патньор на всички производители в страната. В нейният актив са богата гама от устройства – касови апарати с фискална памет, фискални и ПОС принтери, баркод скенери и везни предназначени както за българския, така и за външни пазари. Функционален дизайн, качество и надеждност са основните параметри характеризиращи продаваните продукти.

Продукти и услуги, предлагани от Алтакеш ЕООД

altacash-ruse-pic1 Доставка, сервиз на касови апарати, фискални системи и електронни везни одобрени за България и Европейския съюз. Предлагаме софтуер необходим за продажба в магазини, ресторанти и складове снабден с богат набор от справки и отчети необходими за улесняване на вашето счетоводство. Извършваме доставка на широка гама от компютри, монитори, POS терминали с TouchScreen дисплеи, периферни устройства, нови и втора употреба. altacash-ruse-pic2

Доставка на касови ролки и други консумативи. Извършваме смяна на памет и модел на фискални устройства. Обслужване на гаранционни и извънгаранционни фискални/нефискални устройства и компютърни системи от висококвалифицирани специалисти.

altacash-ruse-pic3 Сключване на договори за абонаментно обслужване според българското законодателство.

В дейността ни влиза и изработка на различни видове фирмени печати.
Алтакеш ЕООД гарантира максимална надеждност на своите продукти.

Ключови думи

абонаментно обслужване на касови апарати

доставка на компютри

касови апарати

касови апарати с връзка с НАП

касови апарати с фискална памет

продажба на касови апарати

продажба на компютри

продажба на монитори

продажба на периферни устройства

продажба на фискални и ПОС устройства

сервиз на касови апарати

фискализация на касови апарати