Микра Варна ООД -

2245

За нас

transportaМИКРА ВАРНА се грижи за Вашето удобство като доставя минерални и трапезни води до Вашия дом, офис или месторабота. Нуждите ни от вода се променят според възрастта.
Спецификата на организма не му позволява да складира големи количества вода, ето защо трябва да го снабдяваме ежедневно. Възрастният човек се нуждае от 2,5 л вода дневно. 1л той си доставя чрез храната, следователно трябва да поема още 1,5л.

Фирмата предлага богата гама минерални и питейни води, надежни диспенсери за топла и студена вода както и специални условия за доставка до Вашият дом или офис. За Ваше удобство и улеснение можете предварително да влезете в контакт с нас за информация и допълнително уточняване на modvodaдетайли по нашите предложения.

МИКРА ВАРНА предлага апарати за топла-студена вода и безплатна доставка на богато разнообразие от минерални, изворни и трапезни води до всяка врата. Имаме предложения за всякакъв вид клиенти домашни абонати офиси производствени цехове хотели и др. Новите апарати, гарантирания произход на водите и професионалното обслужване от нашия сервиз са достатъчно важни причини да се свържете с нас.

 

Ключови думи

апарати за топла-студена вода

безплатна доставка на вода

богата гама минерални и питейни води

диспенсери за топла и студена вода

доставка на вода

доставка на вода във Варна

доставка на вода до дома или офиса

доставка на вода с диспенсери

Микра Варна