ЕТ Бижу -03 -

Бижу-03 семейна фирма-производител, основана през 1933г.

Произходът на семейна фирма Бижу-03 води началото си от фабрика „Петрови“ за производство на масова бижутерия, разположена в град София, България. През 1933 г. Никола Петров заминава за Германия, за да изучава бижутерство. Става чирак в известната тогава там -фабрика „Морено”. Бързо овладява спецификата и технологията на производство на бижута и скоро заслужено получава званието „бижутер”. Натрупал опит и самочувствие в професията през 1936 г. се завръща в България и заедно със своите братя създават първата фабрика в България за производство на ювелирни изделия, позната като фабрика „Петрови“. С времето репутацията им като производители на бижутерия нараства и те стават известни със своите изделия в Германия и България.
Вече три поколения творенето и създаването на бижута са наша страст, препитание и развитие.
Отличаваме се със собствена традиционна линия за производство на бижутерия от благородни и неблагородни метали, утвърдена от близо 100 годишната ни история.
Бижу-03 е нашето семейство. Ние сме приятели, колеги, професионалисти в своята област. Достигнали сме до една проста истина в живота – човек трябва да се занимава с нещата, които харесва и наистина умее най-добре. Искаме и обичаме да правим само едно – да разпалваме емоции и усмивки , да творим бижутата за вас, да произвеждаме българска бижутерия и то качествена.
Рабoтим работата, която ни радва и вдъхновява. Създаваме бижутерия, задоволяваме всякакви предпочитания и вкусове.

Ключови думи

бижута по поръчка

златарски ателиета

майстори ювелири

производство на бижута

фабрика за изработка на бижута