Хотел Алианс -

1537

Условия за настаняване в хотел Алианс – Пловдив

imagesХотел Алианс се утвърди като модерен четиризвезден хотел, съчетаващ приятна и спокойна атмосфера с перфектно обслужване и приятелски настроен персонал. Качеството на услугите е приоритет за нас, въпреки че цените ни са много изгодни!
Закуската се предлага в ресторанта и е на индивидуални менюта или на блок маса.
Хотел Алианс разполага с капацитет от 86 легла.DSC_0253_thumb
Всяка двойна стая в хотела разполага с:

 •     Климатична система, с възможност за контрол от госта
 •     Мини-бар
 •     Кабелна телевизия с над 50 програми
 •     Самостоятелна баня с душ, вана и тоалетна
 •     Директна телефонна линия и връзка с Интернетimages1
 •     Радио
 •     Две отделни легла или спалня

Конферентен център на хотел Алианс

IMG_3893_thumbКонферентната зала на четиризвездния хотел Алианс в Пловдив разполага със 120 седящи места и е изключително удобна за организиране на бизнес мероприятия, конференции, семинари и презентации. Залата е мултифункционална, в нея е възможно да бъдат организирани както мероприятия тип “лекционна зала”, така и такива от типа “ кръгла маса”, „П-образна маса“ или “семинар”.

Организираме цялостни семинари и конференции с кафе-паузи, обяди, вечери, коктейли и тържествени приеми в ресторант – енотеката към хотела. Ресторант – енотека “Копчето” е едно от най-реномираните заведения в града с изключително вкусната кухня и с невероятно ниските цени. Можете да си съставите меню за обяд, вечеря, кафе-пауза или коктейл съобразно Вашите изисквания и желания.

Спортен център на хотел Алианс

Фитнес – залата  в  Алианс хотел е оборудвана с професионални уреди,ea1240744848
изключително подходящи за дамски упражнения с цел
стягане на тялото, поддържане на спортна форма или отслабване:

 • Бягащи пътеки,
 • гребен тренажор,
 • ски-тренажор,
 • велоергометър,
 • гладиатор,
 • лежанки с гири

Ресторант Копчето

indexВ ресторант Копчето предлагаме на нашите клиенти винена листа с възможност за избор от вина от известни лозаро – винарски райони в България, както и от чужбина.
Наред с това, предлагаме ястия в унисон с избраното вино, които славят ресторанта ни като място, където се готви наистина вкусно. Нашите майстори-готвачи са амбициозни специалисти, известни с креативността и въображението при приготвяне и аранжиране на ястията и специалитетите. Изпълнени са всички норми и изисквания на контролните органи, като целта ни е да гарантираме здравето на клиентите.
Залата на нашия ресторант е напълно климатизирана, разполагаме с камина, музикално озвучаване, 4 LED телевизорa .
Съветваме всеки, който минава по бул. Васил Априлов, да спре на №7 и да разгледа ресторант “Копчето” или хотел „Алианс“ не само за да вземе идеи за нестандартен интериорен дизайн, но и да направи личния си празник, тържество или сватба в тази оригинална обстановка….

Сватби и мероприятия

dsc08777Сватбата, това е празник за душата, който се случва само ВЕДНЪЖ в живота!
Сватбата, това е ден, в който тържествува Любовта и две сърца стават ЕДНО, когато можете да се изкъпете в щастие и да го поделите с другите,  ден,  в който новата семейна двойка гледа с увереност и надежда към бъдещето…
Каним Ви да отпразнувате Вашия сватбен ден в приятната обстановка на обновения ни  ресторант „Копчето“ с около 100 места.
*Стойността на Кувертите е от 22 до 29 лв.
*Лятна прохлада – пълна климатизация на залата ни.
*Подарък от „Копчето“ за Младоженците – Нощувка в апартамент с джакузи в хотел „Алианс“ и допълнителни бонуси тук .
Ресторант „Копчето“ е идеалното място за организиране на Вашите семейни тържества – рождени дни, кръщенета, годишнини, абитуриентски балове; фирмени тържества – банкети, приеми, коктейли.

Ключови думи

бизнес хотели в Пловдив

градски хотели

евтини хотели в Пловдив

организиране на мероприятия

хотел Алианс

хотели в Пловдив

хотели с конферентни зали