Еко селище Руминика -

4026

За комплекса

Новопостроеният комплекс – еко селище Руминика – се намира  до село Дорково, в близост до Велинград, Цигов чарк и Батак, както и много природни и исторически забележителности. Състои  се 11407 от хотел, вили, паркинг и механа.  Разполагаме с четири вили и хотелска част – апартаменти и стаи, всички обзаведени за вашето идеално удобство, в по-старинен, битов стил.

Нашите вили

11408Разполагаме с четири вили с по две спални, хол и кухня – с обща площ 140кв.м. Вилите са подходящи за семейства и компании до 6 души. Холът е с изглед към езерата, обзаведен с мека мебел, плазмен телевизор с кабелна телевизия и страхотна камина. Кухнята и трапезарията разполагат с печка, съдомиална, хладилник, посуда и всичко, което може да ви потрябва.

Нашият хотел

11404Хотелската част в еко селище Руминика се състои от един апартамент и четири стаи 11405за двама, всички със собствен санитарен възел, предлагащи уют също както вилите. Можете да се възползвате и от лятната ни градина.
Имаме охраняем паркинг с 20 места, където можете да оставите колата си. В цялото селище можете да ползвате безплатен безжичен интернет.

Нашата механа

11400В механата ни пък нашият майстор готвач може да изпълни всяко ваше желание. 11401Редовното меню в механата е съобразено с родопския край и типичните ястия и специалитети, които ще ви накарат да си оближете пръстите.

Допълнителни услуги

  • Офроуд приключения – преходи до живописни местности, по които ще изпитате удоволствието и предизвикателството от шофирането по пресечен терен.
  •  Конна езда за напреднали и начинаещи с изключително красиви и добре възпитани животни.
  •  Риболов – можем да ви предложим безплатен риболов в езерата срещу еко селището (заплащате си само улова на преференциални цени).
  •   Велотуризъм – можете да се възползвате от възможностите, които предлага района за качествена разходка из природата на велосипед .
  • Туристически походи – благодарение на договора си с Туристическо дружество „Цепина”, можем да ви предложим походи до най-интересните природни и исторически забележителности в близост – средновековната крепост Цепина и пещера Лепеница – дълга над 1500метра и изключително интересна заради сталактоните и трите си етажа – с езерца и подземна река.

Ключови думи

вилно селище

вилно селище и хотел Руминика

еко комплекс Руминика

еко селище Руминика

еко турисъм

почивка до Велинград

почивка до язовир Цигов Чарк