БИО Хотел Моравско Село -

1684

Почивка в БИО Хотел Моравско Село

БИО Хотел Моравско село е сгушен в полите на Рила и Пирин планини, които красивата котловина, наречена Предел, разделя. Около нас свободно пасат кончета и крави, разхождат се красиви диви животни, волно текат ручейчета и пеят птички.p1030197
Ние сме семеен хотел с увлечение към близкия до природата начин на живот. На всеки гост предлагаме топла грижа, вкусни домашно приготвени биологично чисти храни и напитки, които отглеждаме с любов и вдъхновение. Както и цял куп развлечения, спортни занимания, разходки или пък тихи вечери пред камината.
Ние сме в сърцето на природата, но сме близо до Банско, Разлог и Благоевград, които са богати на нощни развлечения. Ние отглеждаме и предлагаме богат избор от чиста, полезна, домашна био-храна за вас и цялото семейство. Тук е тихо, красиво и неповторимо спокойно за поемане на глътка свежест след градския живот. Имаме обаче и малките глезотии, без които дори и на почивка ни е трудно, например сателит и безжичен интернет.
p1010585През зимния сезон с удоволствие може да се отдадете на зимните спортове. В непосредствена близост са ски писта Кулиното, в гр. Банско (12км) и Добринище (20 км)
През лятото имаме свободата да разхождаме малките туристи безопасно в околността или техните пораснали родители по високите върхове около нас. Минералните бани и плувни комплекси са на една ръка разстояние!
Всички празници организираме и празнуваме като цяло весело село!
Опитайте! Очакваме ви с радост!

Ключови думи

био земеделие

био хотел Моравско село

био хотели

екопочивка

екотуризъм

почивка на планина

селски туризъм