Темпо 99 -

2242

Туристическа фирма Темпо 99 е създадена през 1993. Тя е лицензиран туроператор и турагент – Лиценз № 3 900.

Туристическа фирма Темпо организира екскурзии в Европа и у нас със своите собствени туристически автобуси. Темпо 99 има богат парк от микробуси и автобуси от 8 до 50 места, с които извършва и транспортни услуги. Притежава Международен лиценз №648 за обществен превоз на пътници в Европейската общност.

Темпо 99 предлага богат избор екскурзии и почивки в Европа и Азия. Те запознават туристите с историята, паметниците на културата, природните забележителности на страните включени в програмите им. Целта на нашия колектив е туристите не само да видят, но и да усетят пулса на страните, да се потопят в атмосферата на градовете, които посещават.

Фирмата е специализирана в областта на ученическия туризъм и отдиха за деца. Ученическите ни екскурзии са съобразени с учебните програми в училище, с възрастовите особености на децата и тинейджърите, с техните специфични интереси. Сигурността на децата, опазването на тяхното здраве са водещи в работата на нашия екип в тази област.

 

От 1993 Темпо 99 извършва и транспортни услуги. Нашите автобуси са обслужвали гостите на ВТS, Солвекс, Гайд Партнер и др. Особенно ни радва фактът, че голяма част от туристите пътуват с нас 2, 3, 5,10 пъти. Те са не само наши постоянни клиенти, но и приятели и съмишленици, наши близки помощници. Кръстова гора, Рилския манастир, Рупите, Преродобна Стойна са сред най-търсените ни религиозни дестинации.

Ключови думи

екскурзии в страната и чужбина

екскурзии и почивки в Европа и Азия

лицензиран туроператор и турагент

организирани туристически пътувания

почивки на море

почивки на планина

транспортни услуги

туристически автобуси

ученически лагери и екскурзии