LZ – подови системи -

2054

За нас

download (3)Фирма LZ- подови системи предлага на българския пазар най-новите разработки на производителите на ПВЦ настилки от Германия и Италия, най-актуалните тенденции в дизайна на ПВЦ настилките- ПВЦ настилки на плочи и на ламели с различни размери , дебелина и цветови комбинации. Фирмата е представител на компаниите „Gamrat“, „Virag“, „Lentex“,“Upofloor’,“Karelia“,“Windmoller“. Освен продуктите, компанията осигурява и всички съпътстващи услуги като доставка и монтаж.

LZ предлага модерни продукти от ново поколение и новаторски решения.

Продукти, предлагани от LZ- подови системи

  • За дома:download (4)

Хетерогенна Пвц настилка с дебелина 5мм,подходяща за всякакъв тип помещения. Не се влияе от влага.

  • За търговски обекти, заведения, офиси и обществени места със среден трафик:

Хомогенни и хетерогенни Пвц настилки с дебелини от 1.5мм до 2.9 мм
За промишлени обекти с висок трафик

Във фирма LZ подови системи ще видите не само рулонни ПВЦ подови и стенни настилки, но и най-новите постижения на заводите – производители като технология : екологично чисти и с възможност за рециклиране ПВЦ настилки на плочи и ламели – внос от Германия и Италия.download (5)

Всички продукти притежават необходимите Сертификати от производителите, което е гаранция за качество и дълготрайност на предлаганите download (2)настилки.
Услуги, предлагани от LZ- подови системи
Фирма LZ подови системи предлага комплексни услуги – консултации, доставка и монтаж на всички видове подови настилки , и необходимите за тях лепила и первази.
Фирма LZ подови системи разполага с квалифициран екип и монтажни групи с богат опит в областта на полагането на саморазливни подове, подове от епоксидна смола и всички видове подови настилки.

Ключови думи

LZ- подови системи

монтаж на подови ПВЦ настилки

продажба и монтаж на ПВЦ и винилови подови настилки

продажба и монтах намасивен и ламиниран паркет

продажба на подови настилки

рулонни ПВЦ подови и стенни настилки

хетерогенниПвц настилки

Хомогенни и хетерогенни Пвц настилки