Алмонд ООД -

1083

АЛМОНД e първата фирма в България, която внася и предлага на земеделските производители мобилни рециркулационни зърносушилни с универсално предназначение. pedrottivanwamelДейността на фирмата обхваща изцяло техниката за следжътвена обработка на зърно и семена в различните технологични и технически аспекти на всички процеси.

Другият важен приоритет на фирмата е техниката за сортиране на плодове и зеленчуци в нейното многообразие и актуалност на използваните методи.

АЛМОНД е фирмата, която първа в България започна да внася и да предлага на земеделските производители мобилни и стационарни рециркулационни зърносушилни с универсално предназначение. Зърносушилните се произвеждат от фирма “PEDROTTI”, Италия. От 1992 година АЛМОНД е изключителен представител на “PEDROTTI” за България.

От 2000 година фирмата разшири своята дейност и обхвана всички процеси на следжътвената обработка на зърно и семена, предлагайки техниката на cimbriaheid“CIMBRIA HEID”, Австрия на българския пазар. От 2007 година АЛМОНД  предлага и техниката за сортиране по размер и по цвят на плодове (вкл. череши) и зеленчуци на световно известната фирма VAN WAMEL, Холандия.

Ключови думи

зърносушилни

машини за селското стопанство

мобилни рециркулационни зърносушилни с универсално предназначение

селскостопански машини

селскостопански машини в РУСЕ

сърносушилни в Русе

техниката за сортиране по размер и по цвят на плодове и зеленчуци