Агростил ООД -

  • ул. Атанас Кожухаров №10, ет. 2
  • +359 42 63 34 00; +359 898 55 41 54
  • agrostil@gmail.com

Предмет на дейност на Агростил ООД

  • Производство и внос на земеделска техника – плугове (обръщателен, конвенционален, олекотен, лозарски, кубота/ голдони полу- невесни), култиватори, продълбочители.
  • Внос  на марката UNLU, занимаваща се с производство на плугове повече от 37 години на международният пазар и на марката MASS занимаваща се с производство на земеделска техника – плугове (обръщателен, конвенционален, олекотен, лозарски, кубота/ голдони полу- навесни), култиватори, продълбочители.

Информация за Агростил ООД

Компанията е имала време да спечели доверието на колеги от близо и далеч в чужбина с европейско качество, висока надеждност и приемливостта на цените. Интереса, който е предизвикан от продуктите на марка UNLU на международните изложения, в които са показани най-новите технологии в света на селскостопанския отрасъл, за пореден път потвърждават, какво е възможно да се очаква. Марката се превръща в една от популярните и любими марки на селскостопанска техника на някои региони на Русия и в чужбина. Всички технологични подобрения се представят по панаири, каталози и чрез интернет. Нуждите на клиентите за първи път се реализират в 3D формат и след нашият квалифициран персонал реализират проекта. Всички материали, вложени в производството на нашите продукти се доставят от утвърдени фирми в Турция. Всички те са сертифицирани и имат необходимото качество. За да се предотврати корозия и да се получи по-добър физически външен вид, всички продукти са минали специална обработка преди боядисване. За да отговорим на изискванията на нашите клиенти, ние поддържаме голямо количество продукти на склад. Нашият опит и познание в тази сфера ни помагат да подобрим обслужването на нашите клиенти.

Фирма Агростил ООД също така е вносител и на марката MASS занимаваща се с производство на земеделска техника – плугове (обръщателен, конвенционален, олекотен, лозарски, кубота/ голдони полу- навесни), култиватори, продълбочители.

Ключови думи

култиватори

машини за селското стопанство

продълбочители

производство на земеделска техника

производство на конвенционални плугове

производство на лозарски плугове

производство на обръщателни плугове

производство на олекотени плугове

производство на плугове