Марк ЮС ООД -

13364

Външна реклама от Mark YuS

Предлагаме богат асортимент в областта на външната реклама, като всичко е на гарантирано високо качество и добра цена.

  • Обемни букви
  • Покривни реклами
  • Светодиодни дисплеи
  • Светещи реклами
  • Несветещи реклами
  • Брандиране на автомобили
  • Облепване на витрини
  • Табели
  • Калкани
  • Фасади

Качество и професионализъм от Mark YuS

Проектираме, изработваме и монтираме външна и интериорна реклама: фасадни и покривни обемни букви, светещи и несветещи кутии, тотеми, брандиране на автомобили, винилени пана, печат и монтаж на перфо и ПВЦ фолио.

Предлагаме широк спектър от дейности, свързани с визуално представяне и изпълнение на проектите на нашите клиенти. Ние предлагаме качествени продукти, изработени от висококачествени материали на водещи фирми-производители на плексиглас, ПВЦ, винил, фолио, светодиоди и др.

Обемни букви от Mark YuS

Обемни букви – най-красив вид на външна реклама. Отделни обемни букви и символи винаги изглеждат престижно, представително и скъпо. Има много различни видове обемни букви (светещи и несветещи, метални и пластикови, със пряко и контражурно осветление,с неон или диоди). Обемни букви и знаци това е разпространен, но отличаващ се със своята оригиналност вид на външна и интериорна реклама.

Светещи реклами от Mark YuS

В днешно време светещата реклама (външна и интериорна ) е един от най-ефективните методи за привличане на вниманието на хората към определени брандове, лога, надписи, предлагани стоки и услуги. Към светеща реклама се отнасят светещи обемни букви, светещи кутии,тотеми със светодиодно, луминисцентно и неоново засветяване .

Брандиране на превозни средства от Mark YuS

Брандирането на превозни средства осигурява допълнителна възможност да се напомня на всички участници на движението (автомобилисти и пешеходци) за дейността на вашата фирма. Реклама върху автомобили – това е прост, евтин и ефективен начин да изразиш себе си, да увеличи популярността на марката, увеличаване на търсенето на продукти или услуги. Рекламата върху превозни средства е не само чудесен начин да направите Вашия бизнес и услуги по-забелязани от потенциалните си клиенти, но и също така ще подобри външния вид на Вашите фирмени автомобили.

Облепване на витрини и търговски обекти от Mark YuS

Чудесен начин да покажеш информацията на потенциалния клиент е външна реклама върху прозорците на магазини, павилиони и други търговски помещения. С помощта на такъв вид улична реклама, реклама на прозорците можете да подчертае корпоративната идентичност на заведението, да се информира за услугите или продуктите, предлагани от фирмата. Обикновено витрините са поставени директно пред очите на преминаващи хора и често са обект на внимателно изучаване на предмет на появата на новите продукти, специални оферти, различни рекламни акции.

Местоположение

Ключови думи

брандиране на автомобили

Брандиране на превозни средства

винилени пана

външна и интериорна реклама

външна реклама

луминисцентно и неоново засветяване

Несветещи реклами

Обемни букви

Облепване на витрини и търговски обекти

печат и монтаж на перфо и ПВЦ фолио.

покривни реклами

Реклама върху автомобили

светещи и несветещи кутии

светещи кутии

светещи обемни букви

светещи реклами

светодиодни дисплеи

светодиодно засветяване

тотеми

фасадни и покривни обемни букви