Вегеа ООД -

2858

За нас

Вегеа ООД е основана през 1995г. в град Габрово. Ние сме vegea1специализирани в производството на мъжки ризи. Разполагаме със собствена производствена шивашка фабрика в България. Работим с модерно технологично оборудване, екип от високо квалифицирани специалисти и професионални шивачи. Сертифицирани сме по ISO 9001:2008 от  2000 година.
В нашето производство използваме голям асортимент от материи и спомагателни материали, което прави моделите ни различни. Благодарение на дистрибутурската ни мрежа в цялата страна продуктите ни успяват да достигнат до Вас – крайният потребител.
Създавайки перфектната риза за Вас, ние Ви помагаме да създадете свой собствен индивидуален стил.

Ризи от Вегеа Габрово

  • Мъжки ризи Вегеаvegea7
    Кой каза, че ризата е ангажираща и скучна част от мъжкия гардероб?Днес живеем в моден свят предлагащ голямо разнообразие, това позволява на всеки един мъж сам да избере удобната и модерна мъжка риза. Основното правило тук е тя да бъде съобразена с нуждите и начина на живот на притежателя си. Спазвайки основните правила при избора на риза, крайният резултат ще бъде отличен.vegea6Материя, десен и кройка. Това са трите основни думи характеризиращи разнообразието на този продукт.Мъжките ризи обикновенно се предлагат в три основни вариации: нормална, вталена и силно вталена. Модни днес са вталените варианти. Независимо къде се намирате и с какво се занимавате този вариант е удачен за всеки повод в ежедневието на мъжа.imagesОсвен линията на мъжката риза, ключово нещо в избора и е материалът, от който е изработена. Основните варианти са чист памук или такъв примесен със синтетични влакна. Памучният плат е с по – добро качество, приятен за носене, позволяващ на тялото да диша. Важно нещо за запазване на ризата в добро състояние по – дълго време е да се спазват посочените инструкции за третиране на етикета.vegea2Десените – колкото лесно, толкова и трудно е изборът на подходящия. Той играе основна роля при съчетаването на ризата с останалите елементи от мъжкото облекло. Дюсова риза, райе или смело каре, всичко е въпрос на вкус и лично възприятие. И не забравяйте смелите цветови съчетания не са само в женския гардероб.vegea8
  • Дамски ризи Вегеа

От 2012год. утвърденият производител на мъжки ризи Вегеа ООД гр. Габрово вече предлага на пазара и серии с ризи, предназначени за дамите, съобразени със съвременните модни тенденции и подходящи за натовареното ежедневие на деловата жена.

Местоположение

Ключови думи

висококачествени български ризи

дамски ризи Вегеа

ежедневни и официални мъжки и дамски ризи

качествени ризи от България

мъжки ризи Вегеа

нови модели мъжки и дамски ризи

производство на дамски ризи

производство на дамски ризи от Вегеа Габрово

производство на мъжки ризи

производство на мъжки ризи от Вегеа Габрово

производство на ризи

производство на ризи в Габрово

производство на текстил и облекло

ризи от Вегеа Габрово