Фаустина Груп ООД /Олио Ралица/ -

5895

За нас

Основната дейност на ФАУСТИНА ГРУП ООД е преработка на слънчогледово семе и добиване на рафинирано и нерафинирано слънчогледово масло, както и слънчогледов download (1)експелер, в собствена маслодобивна фабрика, намираща се в с. Доктор Йосифово, обл. Монтана. Готовата продукция се реализира на пазара, основно в големи количества, като клиенти са предимно фирми, с които има предварително сключени договори за реализация и с които поддържаме дългогодишни коректни отношения.

ФАУСТИНА ГРУП ООД работи на пазара на растителни масла в България вече 10 години. Собствената ни търговска марка „Ралица“ е позната в цяла Северозападна България. Натрупахме уникален опит и постигнахме високо качество на нашата продукция. При производството на олиото ние използваме всички съвременни новаторски технологии. Но ние не стоим на едно място и постоянно усъвършенстваме производството си. Олиото „Ралица” отговаря на всички европейски стандарти, притежава високо качество, полезно е за здравето.

Нашите продукти

Продукцията ни се пласира в почти цялата страна. Предлагаме я в пластмасови бутилки от по 0,5 л., 1 л., 2 л., 3 л., 5 л. и 10. л.

Радваме се да ви предложим не просто слънчогледово олио, а основа за вкусна храна, произведена от отбрани семена, расли при най-благоприятни условия.

Ключови думи

олио Ралица

рафинирано олио

слънчогледово олио