Бунай АД -

2676

Бунай АД произвежда детайли от пластмаса, бакелит и каучук  по известните методи за производство: леене под налягане, kauchukoviizdeliaпресоване, леене с противоналягане, както и инструменти за производството им.
70 % от продукцията се изнася за страните от Европейския съюз, Турция, САЩ, Бразилия .
Бунай АД  работи с добро оборудване от европейски и азиатски производители: Батенфелд, Енгел, Tошиба , Италтех, Уелтек.
Разполагаме с 40 бр. машини с тегло на шприцвания детайл от 5 г. до 5 кг. и проектирана площ от 2 кв. мм до 9 000 кв. мм,
както и бакелито-пресов участък с преси от 40 до 250 тона.
Бунай АД разполага с Ремонтно-механичен цех, оборудван с необходимите машини за ремонт и изработване на нови шприцформи. Нашите специалисти са на разположение за решаване на проблемите на всички наши клиенти.
На територията на Дружеството има изградени участъци за утразвуково заваряване на пластмасови детайли, нанасяне на лакови покрития и ситопечат, монтаж на възли и изделия.
Бунай АД произвежда изделия и детайли за нуждите на машиностроенето, автомобилната индустрия, електрониката, минната индустрия, текстилната промишленост, строителството, стоки за бита, опаковки, ефектни осветителни тела, както и много други изделия, съобразeни със специфичните изисквания на клиентите.
Фирмата е един от основните производители на детайли и възли от пластмаса и каучук за военно-промишления комплекс на Република България.
Произвеждаме гама прецизни и голямогабаритни детайли за хладилната техника на ф. Либхер, както и за други реномирани kofiфирми : ИКЕА, Диташ, АСметал, Рекит Бенкизер, Дорма, Уйлям Хюс, Атлас Копко Лифтън, ЕПИК.
Бунай АД има внедрени сертифицирани системи за управление и осигуряване на качеството ISO 9001:2008, система за управление на околната среда ISO 14001:2004 и система за управление на качеството в автомобилостроенето ISO/TS 16949:2009.

Ключови думи

бакелит и каучук

Бунай АД

детайли от пластмаса

изделия и детайли за нуждите на машиностроенето

опаковки от пластмаса

пластмасови изделия за промишлеността

пластмасови стоки за бита

прецизни и голямогабаритни детайли за хладилната техника

производство на изделия от пластмаса и каучук

ремонт и изработване на нови шприцформи