Болярка ВТ АД -

2420

 За нас

images zavodboliarkaНие в Болярка ВТ АД работим за постоянното повишаване и поддържане на висока удовлетвореност на своите клиенти, като им предлагаме продукти с доказано качество и репутация, което е обезпечено с професионализъм, 120 годишна история и опит, амбиция за иновативност и прилагането на висок стандарт във всички наши дейности.
Ние развиваме съвременен тип дистрибуция на пиво, което чрез икономическата си ефективност позволява поддържане на високотехнологично производство, реинвестиции в продуктово ноу-хау и държи компанията в съзнанието на потребителя като символ за благонадежден производител, работодател и партньор.

Болярка ВТ АД следва фирмената стратегия, ясно дефинирана от динамично променящите се нужди на пазара на бира в и извън България.

За момента Болярка ВТ АД разполага с най-модерната и съвременна бутилираща линия в България. В процеса Пълнене се използва СО2 и двойно се предвакуумира. Новата бутилираща линия осигурява безупречен естетичен вид на опаковката и постоянно високи вкусови качества на пивото.

Продукти на Болярка ВТ АД

  • Бира Болярка:download (3)boliarka

– Болярка Светло

– Болярка Тъмно

– Болярка Вайс

  • Швейк – чешко пиво
  • Kaltemberg Pils – кралският вкус на живота
  • Warsteiner Premium – една от най – обичаните бири в Германия
  • Балканско Светло пиво
  • Диана Светло
  • Diana Export
  • Болярка Жива бираimagesboliarka (1)

Дом на Бирата

В Дома на бирата специалисти охотно и изчерпателно представят пълния асортимент на бира Болярка, разказват легенди за imagesбирата и проследяват нейното производство от създаването на пивоварната през 1892 година от фамилия Хаджиславчеви до днес, когато вече е 5-та в света на съвременните технологии за производство на бира.
Пътешествайки във времето, гостите ще се потопят в магията на Болярка. Посредством екранизиран материал, озвучен на български и английски език, посетителите ще научат как от малкото ечемичено зърно се приготвя тази божествена напитка.

Местоположение

Ключови думи

Балканско светло

Балканско Светло пиво

бира Kaltemberg Pils

Бира Болярка

бира Диана Светло

бира Швейк

Болярка Вайс

Болярка ВТ АД

Болярка Жива бира

Болярка Светло

Болярка Тъмно

дом на бирата

немска бира Warsteiner Premium

пивоварна Болярка

Швейк - чешко пиво