Трапезна вода Савина /Джи енд Ви ЕООД/ -

4174

За нас

Джи енд Ви ЕООД e дружество с ограничена отговорност и е създадено през 1995г.trapezna_voda_savina-sf-pic1

От 1997г фирмата е лицензирана за производство на трапезна вода. Метода на производство е третиране на водата чрез омекотяване а също така и използване на система обратна осмоза за намаляване на солисъдържанието както и инжектирането на озон в процеса на бутилиране.

Фирмата разполага със собствена база в квартал Бусманци – София. Закритата плtrapezna_voda_savina-sf-pic2ощ е на около 2,6 дка. включваща производствени помещения на 1,4 дка. складова част около 1 дка и офиси на 250 м/кв. На територията има собствен водоизточник с дебит от 12,5 л/сек. които е регистриран и сертифициран по изискванията на българското законодателство.

Основната цел на Джи енд Ви ЕООД

е налагането на пазара на качествено нов продукт а именно вода с ниско солиtrapezna_voda_savina-sf-pic3 и минерално съдържание. Ние сме първата компания в България бутилираща вода в бутилки от поликарбонат в обем от 5 ам. галона или 19 литра. Така също първи вкарахме и наложихме на пазара и машините познати като кулери, порцеланови диспенсери и помпи ползващи бутилките за многократна употреба. Към този момент имаме над 11 хиляди клиента в страната, ползващи нашите доставки. От края на 2004г започнахме бутилиране на вода в бутилки от 0,33л,0,33л газирана, 0,5л, 0,5л газирана, 0,7л, 0,7л спортна капачка, 1,5л,1,5л газирана, 1л газирана , 5л ,10л.images

Линиите за бутилиране са напълно автоматични както за бутилките от 19л. така и за останалите разфасовки. Към момента имаме развита дистрибуторска мрежа в страната.

Логистиката към клиентите и дистрибуторите се извършва с наши транспортни средства. Персонала, с който разполагаме в цялата страна е около 130 човека.

От 2001г. до 2004г. сме членове на Европейската Асоциация на Компаниите Бутилиращи вода за охладители /EUROPEANBOTTLEDWATERCOOLERASSOTIATION/.Също сме членове на Асоциацията на Производителите на Безалкохолни Напитки в България. Регистрирани сме по ISO9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 9001:2008, HACCP и следваме добрите производствени практики.

 Изберете трапезна вода Савина

Савина предлага трапезна вода в 19-литрови бутилки.trapezna_voda_savina-sf-pic5

Трапезната вода е съвременен екологично чист продукт – рожба на модерните технологии (обратна осмоза, последваща озонация и др.).

Тя има стотици пъти намалено съдържание на соли и минерали: TDS<50 mg/l; оптимално PH 7.0-7.5 и микробиологична чистота.

Трапезната вода оказва благоприятно влияние върху обмяната на веществата и храносмилането, подобрява функцията на бъбреците и общата секреция на човешкия организъм, усвоява се бързо и без остатък и за разлика от минералната вода се препоръчваtrapezna_voda_savina-sf-pic6 за неограничена и постоянна консумация от всички възрасти.

Местоположение

Ключови думи

бутилиращи вода компании

вода за бебета от Савина

вода с намалено съдържание на соли и минерали

вода Савина

дистрибуция на питейна вода

доставка на вода

доставка на вода до офиса и дома

доставка на вода с диспенсери

доставка на питейна вода в галони

доставка на трапезна вода в галони

нискоминерализирана вода за бебета и малки деца

нискоминерализирана трапезна вода

нискоминерализирана трапезна вода Савина

продажба и доставка на трапезна вода в галони

трапезна вода в 19-литрови бутилки

трапезна вода за ежедневна употреба

трапезна вода Савина