Бутилираща Компания Извор АД -

За Бутилираща Компания Извор АД

Бутилираща Компания Извор АД е дружество от групата на Петрол Холдинг АД, специализирано в бутилирането на минерална вода и производството и бутилирането на безалкохолни напитки. Компанията предлага минерална вода от 1996 г, а от 2000 г. успешно утвърди на пазара минерална вода и безалкохолни напитки под запазената търговска марка ИЗВОР.

Минералната вода „Извор“ се добива в Североизточна България от дълбочина 1100 метра. Бутилираща Компания Извор АД притежава Договор от 26.04.2001 г. за предоставяне на концесия за част от минералната вода от малмоваланжския водоносен хоризонт – участък Каварна, община Каварна, област Добрич, разкрита чрез водоизточник сондаж № P – 113. Договорът важи до 2021 г.

Водата е слабо минерализирана, подходяща за ежедневна употреба и тъй като е с балансиран химичен състав и не съдържа никакви калории е полезна добавка към всяка фитнес програма. Вкусът и характеристиките й са сходни с тези на световноизвестни марки минерална вода.

Обслужването и сервиза на Бутилираща Компания Извор АД са на високо европейско ниво, като фирмената политика е ориентирана към постоянно разработване и внедряване в производството на технологии, позволяващи качествено бутилиране в нови, удобни опаковки, налагащи се благодарение на изискванията и тенденциите на пазара в световен мащаб.

Дружеството разполага със съвременна фабрика, оборудвана с водеща швейцарска и италианска бутилираща техника. Специалната технология на процеса без човешка намеса гарантира изключителна чистота и качество на продукцията. Линията осигурява най-качественото бутилиране в РЕТ опаковка, в съответствие с изискванията на ISO 9001:2000 и HACCP.

Ключови думи

бутилиране на минерална вода

бутилираща компания извор

минерална вода извор

производство и бутилиране на безалкохолни напитки