А и Д Комерсиал ЕООД /Party/ -

3398

Информация за А и Д Комерсиал  ЕООД

0Фирма  А и Д Комерсиал  ЕООД е производител на безалкохолни напитки от 1991 г. От 2002 г. разполагаме с изградена производствена база, разположена на 9 декара площ. Собственик и управител на фирмата е г-н Асен Долев.
ЗБН Парти клуб е оборудван с модерни и съвременни линии за производство на газирани и негазирани напитки, студен чай, разтворими и енергийни напитки, а безупречно поддържаната хигиена отговаря и на най-високите европейски норми. Фирмата има сертификат по интегрирана система ISO 9001:2000 и HACCP. Това ни дава спокойствието, че произведените от нас напитки отговорят на критериите на потребителите. Ние наблягаме на качествата на произвежданите от нас напитки и се стремим да бъдат търсени на пазара.

Продукти на А и Д Комерсиал  ЕООД

Party Club9

komposition_clubГазирани безалкохолни напитки Парти Клуб – богато разнообразие от плодови аромати в разфасовка от 2л., 500мл. и 250мл в стъклена бутилка. Използването на оригинални и екологично съобразени емулсии, създават неповторим вкус с отлично качество, удовлетворяващо и най-изискания вкус. Оценка за неуморния ни труд е наградата „Напитка на годината 2004“ за напитката Парти Клуб – Портокал.

Party Mix 2lmohito (1)
Безалкохолни напитки Party Mix
Разнообразие от плодови асортименти в бутилки от 2 и 3 литра.
Party Mix – вкусът на всички сезони в една бутилка.

Опитайте Party Mix Мохито, Лимонада, Портокал, Кола.

Пунш Party

a_i_d_komersial-pic5Негазирани напитки-коктейл от плодове и витамини. В 100мл. от напитката се съдържа 15% от необходимото дневно количество на Витамин С, Витамин В6, фолиева и пантеонова кисилина.
Предлагат се в разфасовки от 0,250л., 0,330л., 0,500л., 3л. и 5л.

Опитайте вкуса на Пунш Party Кайси, Портокал и Вишна.

Студен чай Party Cluba_i_d_komersial-pic6

Студен чай Party 0,250л. се предлага в 2 плодови вкуса, праскова и лимон. 48 бр. в каса.

Предлагаме и студен чай Party Club в разфасовки от 0,500л. и 1,5л.

Party Soda

Газирана вода и Сода с лимон. Достъпни са в разфасовки от 0,3л., 0,5л. и 1,5л. Глътка свежест в топлината на лятото.

Трапезна вода Party Айсберг
Обработена с най-съверемени технологии с много ниска минерализация. Подходяща за всекидневна употреба. Предлага се в разфасовки от 0,5л., 1,5л., 5л. и 10л.a_i_d_komersial-pic7

Преди да достигне до вас, трапезна вода Party АЙСБЕРГ преминава няколко етапа на подготовка и третиране. Един от процесите, наречен „обратна осмоза”, намалява многократно естествената и минерализация. Обработката с обогатен озон при бутилиране, отстранява напълно бактерии, вируси и други микроорганизми, гарантирайки на водата, която пиете високо ниво на стерилност.

Ниско минерализираната и обогатена с озон трапезна вода Party АЙСБЕРГ на Парти Клуб е подходяща за ежедневна и неограничена консумация за хора от всички възрасти.

Местоположение

Ключови думи

Party Club

Party Mix

Party Soda

безалкохолни напитки Party Club

безалкохолни напитки Party Mix

безалкохолни напитки Парти

газирани безалкохолни напитки Парти Клуб

негазирани напитки Парти

Пунш Party

Трапезна вода Party Айсберг