Ориндж Истейтс ООД -

1248

За нас

ORANGE Estates ltd. предлага консултантски и посреднически услуги при закупуване, продажба, наемане и управление на недвижими имоти.
ашите специалисти, с опит в областта на жилищните, ваканционните и бизнес имотите ще Ви помогнат да намерите Вашия нов дом на най-добрата цена, както и да продадете или отдадете под наем Вашия имот при най-изгодни условия.
Ние пестим Вашето време, ние работим за Вас.

Услуги, предлагани от Ориндж Истейтс ООД

  • ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМ ИМОТ

При продажба на имот консултиране продавача, за да може да определи реалната пазарна цена на предлагания имот към съответния момент и актуализирането й във времето спрямо пазарната конюнктура.

  • ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ ПОКУПКА НА НЕДВИЖИМ ИМОТ

При покупка на недвижим имот проучваме пазара за недвижими имоти към момента по зададени от купувача параметри, за да могат да бъдат напълно удовлетворени неговите изисквания. Съветваме и подпомагаме клиента при избора на имот.

  • ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА НЕДВИЖИМ ИМОТ

Проучваме предлаганите под наем недвижими имоти със сходни характеристики към дадения момент. Оказваме помощ при формиране на икономически обоснована оценка на имоти, според пазарната конюнктура.

  • ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ НАЕМАНЕ НА НЕДВИЖИМ ИМОТ

Проучваме предлаганите под наем недвижими имоти със сходни на изискваните от клиента характеристики към дадения момент. Фиксират се параметрите и технико-икономическите характеристики на търсения под наем

  • ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА КРЕДИТ

При необходимост от финансиране на покупката на Вашия имот с банков кредит ние Ви предлагаме консултации, съдействие и посредничество за получаване на ипотечни, потребителски и фирмени кредити от ПОВЕЧЕ ОТ 20 банковите и небанкови институции.
Познаваме изискванията и условията за кредитиране на почти всички банки, работещи на българския пазар и ВАШИЯ КРЕДИТ ще бъде договорен при ПРЕФЕРЕНЦИAЛНИ, корпоративни условия при СЪКРАТЕНИ СРОКОВЕ!

Ключови думи

ORANGE Estates ltd

агенция за недвижими имоти

жилища под наем

наемане на магазин

наемане на склад

недвижими имоти в София

отдаване под наем на недвижими имоти

покупко-продажба на недвижими имоти

посреднически услуги

продажба на ваканционни имоти

продажба на жилища

продажба на магазини и складове

продажба на недвижими имоти

продажба на помещения в жилищни и административни сгради

професионални домоуправители