ГРИКО Машининг ЕООД -

2842

За нас

ГРИКО Машининг ЕООД е основана през 2007г. в град Ловеч. През 2008г.wpa882404b_061 фирмата мощно инвестира в промишлено оборудване за прецизни стругарски и фрезови обработки. От същата година става основен под доставчик на прецизни струговани и фрезовани детайли за производството на ръчни електро – инструменти.

Наши клиенти са фирми от различни браншове на промишлеността – хидравлика и пневматика, автомобилостроене, електрическа и електронна промишленост, общо машиностроене и др.

Изберете ГРИКО Машининг ЕООД

Отлично качество на конкурентни цени – това е гаранция за успеха ни.606 Високо квалифицирани и мотивирани специалисти във всички области от дейността на фирмата са в основата на нашия всекидневен успех. Гъвкавост, качество, производство точно навреме – това получават клиентите, доверили се на нашата фирма.

Производство на ГРИКО Машининг ЕООД

    • Двустранно, цялостно производство на сложни струговани детайли на CNC машини със задвижвани работни инструменти по Z, X и Y оси до 45 мм в диаметър.
    • Многопозиционно фрезоване, пробиване и разстъргване на сложни детайли от цветни метали и стомана при използването на 3+1 и 4+1 оси на обработка.
    • Безцентрово и центрово шлифоване на ротационно-симетрични детайли с диаметър до 60 мм.
    • Обработваме всички стандартно използвани в машиностроенето материали от черни и цветни метали.

Производствения ни капаците е предназначен за малко и средно серийно производство от 500-5000 броя от тип за месец.

Гарантирано качество от ГРИКО Машининг ЕООД

ГРИКО Машининг ЕООД работи за пълното задоволяване на изискванията на своите клиенти по отношение на качеството. Производството на детайли, отговарящи на най-високите изисквания за качество се гарантира и от сертификата за качество ISO 9001:2008, получен от нашата фирма през настоящата година. Ние и занапред ще работим в хармония с нашите клиенти като им доставяме навреме продукти с качество, отговарящо на техните очаквания.

Нашите и Вашите изисквания за високо качество се гарантират от прилагането на модерни измервателни методи. За тази цел ние документираме всички протичащи в нашата фирма процеси в журнал по качеството, с цел неговото непрекъснато оптимизиране.

Посредством използваните от нас измервателни средства сме в състояние във всеки един момент да документираме високото качество на произвежданите за Вас продукти.

Местоположение

Ключови думи

двустранно производство на струговани детайли

прецизни струговани и фрезовани детайли

производството на ръчни електро - инструменти

цялостно производство на сложни струговани детайли