Медихелп ООД -

6803

Информация за Хоспис Медихелп

Медихелп ООД е създадено като дружество в областта на лечебната и диагностична дейност, вкл. рехабилитация и наблюдение на болни до и над 18 год. възраст, за да посрещне нуждите на страдащи и уязвими от болестта хора.
В дружеството работят професионалисти медици с богат практически опит в подобен род дейности. Съдружници в дружеството и членове на екипа са оказвали консултантска помощ при изготвяне на различни методики и публикации за подобен род социални заведения и разполагат с богат професионален опит при обслужването им.

Хоспис Медихелп се състои от жилищна и паркова част

3Жилищната част на  хоспис Медихелп разполага със стационар от 30 легла .Стаите са за двама пациента и разполагат с всички необходими условия за денонощно медицинско обгрижване. Възрастните хора могат да се радват на стая със самостоятелен санитарен възел, телевизор и чудесно обслужване. Всички стаи разполагат с южна тераса с изглед към парковата площ.

Парковата площ към сградният фонд принадлежи 6780 кв.м.. обширен парк с дървета, с възможност за разходка и отдих. Тишина и спокойствие царят през цялото денонощие.2
Всичко това, както и близкото разстояние до градовете Плевен, Велико Търново, Ловеч и Свищов по мнение на експерти и специалисти в сферата на хосписните грижи е оптимален вариант в региона за разкриване на такъв вид лечебно заведение.

Ключови думи

грижи за възрастни хора

домове за стари и болни хора

хоспис Медихелп

хоспис с медицински грижи

хосписи