Ораплекс -

5375

Информация за Ораплекс

ОРАПЛЕКС таблетки са НОВ ефикасен подход срещу досадните мехури, обриви и болка по лицето и устните, съпътстващи проявите на „ХЕРПЕС”. ОРАПЛЕКС таблетки вземани след появата на сълзящите мехурчета, ограничават тяхното разпространение и не позволяват появата на рани по устните и лицето. Деактивират вируса и ограничават неговата мултиплиация.

Третия и най – безопасен начин да се противодейства на херпес вируса е повишаването на имуннта защита на организма и стимулиране на неговоите способности сам да се справи с досадния вирус, като го деактивира за дълъг период от време. В резултат дългогодишните научни изследвания, наблюдения и проучвания най – надежна се оказва комбинация от антоксиданти и микронутриенти подобряващи дейността на имунната защита.
resource-oraplex-02Комбинацията от Лизин , Цинк, Витамин С, Витамини В3 и В6, Астрагала и Цитросови биофлавоноиди е съвременна, действаща формула от активни вещества, намираща своя навременен израз в продукта ОРАПЛЕКС
ОРАПЛЕКС таблетки са НОВ ефикасен подход срещу досадните мехури, обриви и болка по лицето и устните, съпътстващи проявите на „ХЕРПЕС”.

Кажете сбогом на Херпеса…. с целувка !

resource-smile-01
ОРАПЛЕКС таблетки са НОВ ефикасен подход срещу досадните мехури, обриви и болка по лицето и устните, съпътстващи проявите на „ХЕРПЕС”.
ОРАПЛЕКС таблетки са хранителна добавка, съдържаща в себе си мощните в своето синергично действие срещу „ХЕРПЕСА”

  • Лизин;
  • Цинк;
  • Витамин С, Витамини В3 и В6;
  • Астрагала и Цитросови биофлавоноиди;

ОРАПЛЕКС таблетки вземани след появата на сълзящите мехурчета, ограничават тяхното разпространение и не позволяват появата на рани по устните и лицето. Деактивират вируса и ограничават неговата мултипликация.
Взимани за по – дълък период от време таблетките Ораплекс стабилизират имунната защита и избягват рецидивите.

ОРАПЛЕКС  Хранителна добавка за дравето на Вашите устни!

Таблетки срещу ХЕРПЕС с нова по практична опаковка, Хранителна добавка за подпомагане на организма при проявата на типичните оплаквания-изтръпване, сърбеж, парене, болка, пулсиране, сълзящи мехури, асоциирани с появата на ХЕРПЕС.

Местоположение

Ключови думи

ефективно лечение на устен херпес и сълзящи мехури

ефикасно лечение на херпес

лечение на херпес с Ораплекс

профилактика на устната хигиена

таблетки Ораплекс срещу херпес

таблетки срещу херпес

таблетки срещу херпес Ораплекс

хранителна добавка

хранителна добавка за добра устна хигиена