Корал Спектър ООД -

1752

За нас

Корал Спектър ООД е лидер на българския пазар в проектиране, 11производство, монтаж и поддръжка на всички видове и размери слънце-защитни съоръжения и системи: сенници, тенти, перголи, преградни пана, ветро завеси, стационарни конструкции с акрилно и PVC покритие, както и части, материали, електрозадвижване и конструкции за тях. Фирмата има офиси в София и Пловдив и представителства и дистрибутори на територията на цялата страна. Създадена през 1990-та година в гр. Асеновград.

Производство на слънцезащитни съоръжения

Дългогодишният ни опит в създаването и монтирането на слънцезащитни yoana_hotel_kiten_img3съоръжения ни позволява да създадем перфектно функционираща производствена система, базирана на тясна специализация, лицензирана стандартизация и най-съвременно технологично оборудване, съчетана с професионализъм, акуратност и кратки срокове на изпълнение. Резултатът е функционални слънцезащитни продукти и съоръжения на достъпни цени, с изключително качество и съвременен дизайн.

Главните цели на КОРАЛ СПЕКТЪР са

  • Поддържане на високо качество в управленския, проектантски и005_1288350353 производствен процес, насочено към клиенти и партньори.
  • Непрекъснато усъвършенстване и обновление на продукцията и технологичния производствен процес;
  • Предлагане на продукти, специално разработени за нуждите на клиента;
  • Традиционен стил на работа, който осигурява функционалност и качество на нашите продукти

Ключови думи

електрозадвижване

конструктивни материали и части

перголи

преградни пана

сенници

слънце-защитни съоръжения и системи

слънцезащитни продукти и съоръжения

стационарни конструкции

текстилни изделия и платове

тенти

чадъри