Диммарк – Димитър Вълчев ЕТ -

 • ул. Могилата №22
 • +359 2 996 34 62; +359 898 28 67 67
 • dimmark@abv.bg
2643

Диммарк е фирма за проектиране, производство и ремонт на тапицирани мебели.

Продукцията на фирма Диммарк

Високото качество на продукцията е гарантирано от концепцията на фирмата за модерен дизайн и функционалност. Всичките изделия на Диммарк са проектирани и произведени със съвременни, материали технологии и оборудване. Скелетните конструкции на мебелите са от първокачествена масивна дървесина, събрани със конструктивни сглобки и здраво залепени. Комфортът на мебелите е постигнат както чрез оразмеряването им, така и от материалите които са вложени. В повечето модели е широко застъпено използването на пружини, а във всички без изключение високо еластичен дунапрен и полиестерна вата. Седалните възглавници са според желанията на клиентите и могат да бъдат с избрана от него твърдост.

Триместният диван – „Тройка“ има допълнителна функция на спалня 190/150см с ламелен механизъм. Двуместният диван „Двойка“ и фотьойлите са с допълнителна функция на ракли в които може да се съхранява спално бельо например. За „Двойка“-та съществува конструктивна възможност в перспектива без усилие да се вгради подходящ механизъм и да се трансформира в спалня 190/110см. Тези модели мебели се произвеждат по поръчка и поради тази причина фирмата не поддържат складови наличности. Клиенти на фирмата са както търговци, така и индивидуални потребители. Поръчките могат да бъдат приети и с дамаска, доставена от клиентите. Срокът на изпълнение е 25 – 30 дни.

Услуги, предлагани от фирма Диммарк

 • Рeмонт на всякакъв вид тапицирани мебели и еднолицеви матраци. Възможностите са от най елементарната подмяна на дамаската (претапициране с отстраняване на старата дамаска), през основен ремонт с подмяна на основни материали и елементи (пружини, фризове и др.), и стига до промяна на дизайна (външния вид на мебелите). Последната понякога е в зависимост от вида на мебелите и тяхното състояние. Освен с консултация, можем да подпомогнем  клиентите си и при избора на дамаска. За целта фирма Диммарк разполага с богата мострена колекция.
 • Проектиране и изработка на нестандартни тапицирани мебели. Тук фирмата е полезна на клиенти със специфични нужди и изисквания. Особено продуктивно в тази насока е сътрудничеството на фирма Диммарк с архитекти, проектанти и други специалисти, ангажирани с  интериора в техните проекти. От тях се приема идеен проект, а след това ние представяме конструктивен (работен) проект. След взаимно съгласуване на подробностите мебелите се изработват. На индивидуалните потребители предлагаме възможност да си поръчат тапицирани мебели с нестандартни размери или пък такива, които да бъдат направени по тяхна идея.
 • Тапициране на врати ( без метални). Тази услуга се извършва на място при клиента поради някои специфичности. Възможностите за тапициране на врати са едностранно, двустранно, с или без касата на вратата. Използваните материали са изкуствена кожа (фирмата разполага с мострена колекция) и дунапрен. Видът на тапицерията се уточнява с клиента на място!
 • Консултации. Това е съставна част от взаимоотношенията с клиентите. Особено полезни за клиентите са следните случаи:
 1. Помощ при избор на мебели от колекцията на фирмата спрямо нуждите и възможностите на интериора.
 2. Обсъждане и изясняване на концепции в идеен проект за нуждите на практическото осъществяване.
 3. Експертиза за състоянието и качествата на тапицирани мебели.
 4. Даване на съвети за оптимални разходи при поръчка на тапицирани мебели или за такива на които предстои ремонт.
 5. Улесняване при избор на дамаска.

Ключови думи

дамаска

еко-кожа

естествена кожа

претапициране на мебели

производство на тапицирани мебели

пружини

ремонт на тапицирани мебели

тапициране на врати

тапициране на дивани

тапициране на канапе

тапициране на матраци

тапициране на табуретка

тапициране на фотьойли

тапицирани мебели