Стади ЕООД -

  • бул. Данаил Николаев №32
  • +359 888 52 24 94 ; +359 888 23 18 80
  • info@stadi.bg
3734

НЕКОРЕКТНА ФИРМА!!!

Поемат ангажименти, които нямат никакво намерение да изпълнят, лъжат и злоупотребяват с доверието и търпението на хората!

Не ви ги препоръчваме за партньори!!!

Строителна техника и строителни машини

Стади ЕООД отдава под наем и продава всякакъв тип употребявана строителна техника. Имаме всякакви строителни машини – от фугорези до багери, къртачи.

Фирмата разполага с над 50 строителни машини от тежката механизация и над 200 от леката. Разполага с машинисти (оператори на машини) и персонал за поддръжка и сервиз на нашата строителнa техника.

Тези строителни машини, които се ползват, са от най-добрите на пазара. Марки като Volvo, Caterpillar, JCB, Kubota, Terex Benford, Bomag, Bobcat, Genie, Upright, Skyjack, Nifty, Atlas Copco, Ignersoll Rand, Compair, Arcgen и други – в тежката и DeWalt, BOSCH, HILTI, Stihl, Makita, Husqvarna и други – в леката механизация.

Предлаганата от Стади ЕООД строителна техника е от последно поколение. Наши редовни клиенти са известни строителни и други дружества в България.

Продажба на употребявана строителна техника

Освен строителни машини под наем, фирма Стади ЕООД предлага част от притежаваната от нея строителна техника втора употребва за продажба.

Международен транспорт и спедиция от Стади ЕООД

Фирма Стади ЕООД предлага  международен транспорт. На този пазар дружеството е от 2002-ра година и разполага с добре развита партньорска мрежа с доказани през годините превозвачи.

Като транспортна фирма, целта на Стади ЕООД е да доставя винаги навреме и по най-краткия път! Нашият екип е съставен от млади и енергични хора, благодарение на това винаги имаме бъз и адекватен отговор. Ние правим нашите клиенти доволни от извършения транспорт!

Стади ЕООД е точният партньор за желаещите да останат на пазара през следващите години! Ние сме партньора, които работи отговорно и целта ни е да развиваме дейността си, защото така подпомагаме и развитието на икономиката в България!

Стади ЕООД предлага реална, комплексна и точната цена за всеки извършен транспорт! Клиента комуникира с един Наш спедитор, който организира за него всички транспорти и свързаните с тях услуги независимо от това, в коя точка на Европа или в страните извън Европейския съюз. Всеки Наш клиент получава индивидуално транспортно – логистично решение изготвено за Него предложение съобразено с нуждите и възможностите му.

Продажба на строителни материали

Друга дейност на фирма Стади ЕООД е продажбата на строителни материали, като с нея дружеството се занимава от далечната 1990-та година. Разполагаме с два магазина в София за търговия на едро и дребно. Посетете нашите магазини за да се уверите в любезното и бързо обслужбване, разнообразния асортимент от пред

banner11

лагани продукти, ниските цени на строителни материали.

Поддръжката на богато снабдени складове за строителни материали, отличното състояние на нашата строителна техника и качествените услуги в сферата на международния транспорт правят Стади ЕООД предпочитаният избор.

Нашите адреси в София

ул. Адам Мицкевич №15 /Орион/
+359 886 74 35 96
Околовръстен път и разклон Лозен
+359 886 74 30 19
Бивш стопански двор – Лозен Мобилен
+359 888 52 24 94
бул. Данаил Николаев №32
+359 888  50 94 60

Местоположение

Ключови думи

багери

къртачи

метални арматури

продажба и отдаване под наем на строителна техника и машини

продажба на машини за строителството

строителна техника под наем

строителни машини под наем

тежката механизация

фугорези