Комбуча Лайф -

1593

Комбуча Лайф – жива напитка за щастлив стомах

Подуване и тежест в стомаха! Чувство на умора и дискомфорт след всяко хранене!types_kombucha1
Една чаша на ден от този еликсир ще те накара да почустваш стомаха си отново прибран и лек.

Комбуча е натурална, ферментирала напитка, древен еликсир използван в продължение на хиляди години. Най-често приписваните ползи на Комбуча включват по-добро храносмилане, повишена енергия и ясен ум.
Комбуча представлява жива симбиозна колония от дрожди и полезни бактерии. Културата се развива в чаена инфузия и чрез естествения процес на ферментация превръща захарта в органични киселини и въглероден диоксид. В същото време тя произвежда голямо разнообразие от други съединения, които са детоксикиращи и питателни за човешкото тяло, включително глюконова, млечна, и фолиева киселина. Получената смес е с високо съдържание на B-витамини, както и богат асортимент от пробиотици (полезни бактерии лактобацилус ацидофилус и s.Boulardii).

Комбуча за здраве

Комбуча е изцяло натурална напитка за здраве, с изключително високо съдържание на пробиотици и други здравословни аминокиселини. „Пробиотик” буквално означава “за живота”. За разлика от антибиотиците, които убиват всички бактерии в тялото ви, включително и полезните, пробиотиците обновяват „Природната екология на чревната флора”. Пробиотиците спомагат за засилване на имунитета, подобряват настроението, борят се с алергиите, детоксикират организма и преборват болестта.

Ключови думи

детоксикация на организма

засилване на имунитета

лечение на подут стомах

натурални продукти

природни продукти срещу газове и подут стомах

пробиотици

проблеми с храносмилателния тракт

продукти с пробиотици и полезни аминокиселини

хранителни добавки за добро храносмилане

хранителни добавки при проблеми със стомаха