Спортен център Динамик -

Информация за фитнес Динамик – Варна

Dynamic Fitness – Варна е модерен спортно – възстановителен комплекс за тези, които държат не само на тренировките, но и на високото ниво на обслужване, позволяващо да се създаде една истинска клубна атмосфера. Място, където всеки чувства постоянното внимание на спортните професионалисти и специално отношение към себе си от целия персонал на клуба. Ние предлагаме на нашите клиенти уникални и съвременни услуги в областта на фитнеса и аеробиката.
Dynamic Fitness е разположен на 1000 кв.м. и разполага с големи и слънчеви зали, спининг, бокс, зали за аеробика, просторни съблекални, бани и тоалетни. Във фитнес залата има високо качествено оборудване и свободни тежести, пътеки за бягане, крос тренажори, велоергометри/спининг. Центъра има и съвременно оборудвано масажно отделение, където се предлагат релаксиращи, лечебни и антицелулитни масажи от високо квалифициран китайски специалист.
Dynamic Fitness също ви предлага и богато зареден протеинов бар, за да получите максимален ефект от вашите усилия във фитнес залата.
При нас ще намерите всичко за активна почивка и физическо усъвършенстване.

Ключови думи

антицелулитни масажи и процедури

велоергометри

зала за аеробика

крос тренажори

пътеки за бягане

свободни тежести

спинин

спортен и възстановителен масаж

фитнес Динамик

фитнес зала

фитнес салони във Варна