Соларни студиа Solar Power -

1190

Заповядайте в Соларни студиа Solar Power

megasun-t230-aquacool_middleПредлагаме професионално и любезно обслужване. Нашия квалифициран персонал ще ви консултира за всякакви въпроси Picture 083свързани с процеса по добиване на тен.
В нашите соларни студия се поддържа безупречна хигиена. Всичко което ви остава е да се наслаждавате на ефективното добиване на тен сред приятна среда.
Нашите соларни студия са отворени 7 дни в седмицата. Оборудвани са с достатъчно на брой солариуми и не е необходимо да си запазвате предваритерно час. Просто открийте най-удобната за вас локация и ни посетете.
Ние работим със солариуми на водещи световни производители. Mашините са оборудвани с най – Picture 020висококачествените лампи, които подменяме още преди изтичането на препоръчителните им часове на работа. При нас ще намерите богат избор от соларна козметика за раллични типове кожа, която не само спомага за образуване на тен, но се грижи за кожата и я поддържа млада и красива.
Ние притежаваме необходимите сертификати за качество, като доказателство за произхода и безупречното въз- действие на продуктите и услугите, които предлагаме на своите клиенти.
Ние ви предлагаме соларни процедури на най-високо ниво, като гарантираме, че цените при нас са най-ниски, в сравнение с останалите студия, ползващи аналогичта апаратура.

Адреси на соларни студиа Solar Power

Студентски град
ул. 8-ми декември, срещу бл. 22(кафе Миленката),
до Street Bar и Bacardi Box,
тел.: 0889 22 61 00

ж.к. Младост 1
бул. Ал. Малинов 30, ТЦ Лилиан, ет. 2 ( до магазин Европа),
тел.: 0884 01 12 66

ж.к. Стрелбище
ул. Тулча 43,
тел.: 0884 54 66 68

ж.к. Дружба 1
Пазара, павилион 60,
тел.: 0886 60 29 54

ж.к. Борово
бул. България 60A,
тел.: 0884 03 39 38

Ключови думи

вертикални солариуми

колариуми

солариуми в Борово

солариуми в Дружба

солариуми в Младост

солариуми в София

солариуми в Стрелбище

солариуми в Студентски град

Соларни студиа Solar Power

соларни студия

турбо солариуми

хоризонтални солариуми