Достъпна красота faberlic -

  • жк Борово, ул. Родопоски извор 40 , офис 2А
  • +359 897 06 65 33 ; +359 898 33 01 55 ; +359 877 52 35 47
1287

Достъпна красота

faberlic-logoFaberlic е най-голямата Руска парфюмерийно-козметична компания за директни продажби. Производител на уникална кислородна козметика, разработена от руските учени, която улавя кислорода от въздуха, подхранва клетките на кожата с него и ги подмладява (патентовани кислородни формули Aquaftem ®, Novaftem – O2 ™).

Висококачествена козметика и уникални арт продукти

През май 2011 г. към нея се присъединиха още две дружества – Infinum и Edelstar.
Сега при нас можете да намерите всичко необходимо за Вашият дом, здравето и красотата си.faberlic zdrave

  Expert – програма химически пилинг и микродермабразио.

Подмладяване и обновяване на кожата!
Заглажда релефа, премахва неравните участъци, изчиства пигментните петна и изравнява цвета на лицето. Почиства порите в дълбочина, стимулира регенерацията на клетките.
Продуктите са подходящи за всички типове кожа, с изключение на силно чувствителна или възпалена.

Микродермабразио и ензимен микропилинг

Заглажда повърхността на кожата премахвайки мъртвите клетки.
Озарява цвета на лицето.
Почиства и свива порите.
Стимулира регенерацията на клетките.
Премахва проблема с постоянното лющене на кожата.

Крем SOS-терапия и възстановяване

Екстракт от Канадски кипарис – уникалният му състав бързо премахва зачервяването и дискомфорта и успокоява раздразнената кожа.
Калмосенсин успокояващ комплекс- премахва влиянието на стреса и стимулира синтеза на ендорфини „молекулата на щастието”, повишава локалният имунитет на кожата.
Маслото от арабска горчица съдържа уникална комбинация от мастни киселини, които не запушват порите, намалява възпалителните реакции и възстановява цялостта на кожата.
Масло от макадамия, богато на витамин Е, защитава клетъчната мембрана от действието на свободните радикали и нормализира липидния баланс.
Масло от ший – укрепва защитната бариера на кожата, подпомага процеса на регенерация и я предпазва от образуването на бръчки. Компенсира недостига на естествена хидрация, има съживяващо въздействие върху лицето.
Екстракт от еделвайс – успокоява и премахва зачервяванията по кожата. Надеждно я защитава от стреса. Съдържа естествен компонент от химичният състав на кожата, подпомага хидрацията и запазва тонуса и.
Novaftem O2 е уникален кислороден комплекс, който транспортира кислород в кожата и усилва действието на активните съставки. Активира микро циркулацията на кръвта, стимулира регенерацията на клетките и участва в синтеза на колаген.

Местоположение

Ключови думи

висококачествена козметика

дневен крем

коректор

лак за нокти

парфюмен душ-гел

финиш

червило