Буров ЕООД -

2007

Информация за фирма Буров ЕООД

fineline_web

Фирма Буров ЕООД е създаена през 1990 год. от проф. Пенчо Буров. Тя е една от първите фармацевтични фирми за производство на хранителни добавки на базата на етерични масла и екстракти.Проф. Буров е автор на първият оригинален български биостимулатор Енерджикс- С, продаван в САЩ още през 1986 год. Той е разработил над 160 препарата,за които притежава патенти и запазени марки. Проф. Буров е биотехнолог, кариерата му започва в Кожарски институт гр. Габрово. През 1976г. там прави първото си изобретение – метод за извличане на колаген. Колагенът днес има широк аспект на приложение в медицината, а така също и в козметиката. Работил е също така като сътрудник във Фармахим, Център по Крио-биология и център за Биогенни стимулатори.

Продукти на фирма  Буров  ЕООД

burov-sf-pic1 В момента фирма  Буров  ЕООД предлага на пазара над 80 вида хранителни добавки с различна насоченост. Производството на фирмата се извършва в одобрен по системата НАССР цех за хранителни добавки на фирма Ренифарма оперейшън ООД гр. Дупница. Голяма част от използваните суровини са внос от швейцарската фирма Agera Pharma AG. Продуктите на фирма Буров ЕООД се разпространяват чрез аптечните складове, аптеки и дрогерии където винаги има компетентни специалисти, които да Ви обяснят за действието и приложението на хранителните добавки на Буров ЕООД. burov-sf-pic2
Хранителните добавки, произведени от Буров ЕООД съдържат екстракти с висока степен на ефективност. Поднесени са под формата на капсули, перли и таблети за най-пълноценно и трайно запазване на природната сила в тях.Технологията на производство отчита влиянието на околната среда при транспортиране и престой в търговската мрежа.

Представителства на фирма  Буров  ЕООД

Фирмата разполага и с две представителства в градовете София,  Варна и Русе, където Ви очаква прекрасен екип от специалисти в областта на хранителните добавки.

София
1606 София, ул. Дамян Груев №13KANELA
0892 29 90 10
тел: 02 851 92 02
тел./факс: 02 851 92 02
имейл: office@bouroff.co

Варна
ул. Драган Цанков №5
ул. 8-ми Приморски полк №97nevrokomfort-30k
тел: 052 60 43 97
лице за контакти: Красимира Алексиева

Русе
ул. Мостова №17А
тел: 082 82 81 02
лице за контакти: Мария Толева

Ключови думи

биокозметика

биокозметика от Буров

биокозметични продукти

биопродукти

витамини и минерали

етерични масла и екстракти

натурални хранителни добавки

природна медицина

хранителни добавки

хранителни добавки от Буров