Хорайзънс България ЕООД -

1300

HORIZONS e водеща рикрутмънт компания с повече от 10 години опит на Българския пазар и Балканите.pic7

Ние специализираме в сложни решения в областта на откриването, подбора и привличането на персонал и мениджмънт кадри чрез различни методологии.

Нашата основна цел е да намерим възможно най-добрите професионалисти според наличните ресурси за нашите клиенти – работодателите.

Нашата индустриална специализация е в: IT, Телекомуникации, Финансови Услуги, Енергетика, Бързо-оборотни Стоки и Продажби pic5на Дребно, Производство, Строителство, Фармация, Потребителски и Бизнес Услуги.

Имаме над 1000 успешно завършени проекта в България и региона.

HORIZONS специализира в набиране и подбор на персонал за средно мениджърско и експертно ниво.

Ние комбинираме ефективността на директното търсене и широкообхватността на класическия подход на таргетираните обяви с фокус върху правилната селекция. Прилагаме използването на динамична база данни от потенциални кандидати, като оценяваме съответствието на професионалните и личностни характеристики спрямо изискването на компанията клиент.pic4

Преди започване на всеки проект по подбор на персонал и търсене на успешния професионлаист, ние се уверяваме,че добре разбираме бизнеса на нашите клиенти и можем да достигнем до желания резултат.

Консултантите на HORIZONS помагат на своите клиенти в създаването на длъжностни характеристики, композиране на обява и сверяване на изискванията на работодателя с актуалното състояние на пазара на труда, подготовка на медиен план и подходящо представяне на организацията, публикуване на обявите в подходящите медии и управление на кандидатурите, интервюиране и оценка на кандидатите, подготовка на техните профили и представяне, изготвяне на кратък списък със съответните предимства и недостатъци на кандидатите; логистика на срещите и обратна връзка, преговори с избрания кандидат и подпомагането му в процеса на смяна на местоработата, мониторинг по време на адаптация в новата компания.

Ключови думи

агенции за набиране и подбор на персонал за средно мениджърско и експертно ниво

агенции за подбор на персонала

консултанти човешки ресурси

рикрутмънт компания