Подбор на персонал SYNECTICA -

Управление на човешки ресурси и подбор на персонал

SYNECTICA е водещата българска компания за управление на човешки ресурси и подбор на персонал. От създаването на компанията през 1991г., ние осигуряваме цялостни решения по подбора, мотивирането и развитието на персонала на производствени и търговски компании в цяла България.

Прилагането на съвременни психологически методи в управлението на човешките ресурси и подбора на персонал ни позволява да предлагаме гъвкави решения съобразени с динамичните промени на условията в България.

Днес SYNECTICA има изградено име на надежден и стабилен партньор в областа на човешките ресурси и подбора на персонал, който работи с високи професионални стандарти в постоянно взаимодействие със своите клиенти.

Консултантите на SYNECTICA имат богат опит в подбора и обучението на персонала, както и в проекти за фирмено развитие. Прилагайки психологическия подход в управлението на човешките ресурси, ние се стремим да изграждаме дългосрочни отношения на партньорство с нашите клиенти.

SYNECTICA има изградено име на надежден стратегически партньор в областта на подбора на персонал, както за своите клиенти и кандидатите за работа.

Имаме доказан успешен опит в подбора на персонал в различни бизнес сфери и сме предпочитани от много мултинационални и големи български компании.

SYNECTICA осигурява широк кръг от решения за оптимизиране на управлението на персонала и повишаване мотивацията на Вашите служители.

SYNECTICA е първата българска компания въвела и наложила практиката на психологическия подбор на персонал в България.

Консултатнски услуги и експертни оценки от SYNECTICA

  • Психологическа оценка на кандидати за вакантна позиция, предварително селекционирани от фирмата, чрез собствен вътрешен или външен конкурс
  • Психологическа оценка за издигане на ръководна позиция
  • Психологическа оценка на потенциала за развитие и обучение на наличен персонал
  • Социално-психологическа оценка на конфликтни взаимоотношения във фирмата
  • Социално-психологическа оценка на съпротивата срещу промени от страна на средния мениджмънт

Ключови думи

подбор на персонал

Човешки ресурси