Арония 2 ЕООД -

За Копирен център Арония 2

Фирма Арония 2 е основана през 1992 г., като основно се е занимавала с доставки на офис консумативи,а през 1994 г. е открит и първият ни търговски обект.

В копирен център Арония 2 ще намерите голямо разнообразие от канцеларски материали и касети за принтери. За Ваше улеснение предлагаме и ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА по КАТАЛОГ. Така Вашият офис ще е снабден с всички консумативи,офис обзавеждане,напитки и др.  и на най ниски цени.

Услуги

В КОПИРЕН ЦЕНТЪР АРОНИЯ 2 разполагаме с най-модерната дигитална техника, за високоскоростен печат,цветно  и черно-бяло копиране и принтиране,  висококачествено широкоформатно копиране и принтиране с фотографско качество до широчина на листа 60”/152 см./. В копирен център Арония 2 плотираме и копираме от всички видове програми / DWG, PLT, PDF, JPEG, TIF, Corel DRAW , OFFICE ……/. По Ваше желание получавате вашите поръчки в завършен вид (изрязани, сгънати, подлепени, комплектовани, подвързвани…), при това възможно най-бързо. В копирен център Арония 2 изработваме рекламни материали, брошури, визитки, печати и фактури – и всичко това, тук, на място.

Ние сме млади, амбициозни и добре подготвени специалисти, готови да изпълним бързо и качествено всяка Ваша поръчка. Приемаме заявките Ви по e-mail, факс, телефон и на място. Дългогодишният ни опит ни помага успешно да се справяме с почти всяка ситуация и да удоволетворим изискванията както на частни лица, така и на малки и големи фирми и корпорации.
Защо ние сме Вашият копирен център?
– Защото без почивен ден сме на Ваше разположение и Ви предоставяме бързо и качествено обслужване на конкурентни цени. Стремим се да оправдаем очаквания Ви и да бъдем Ваш верен партньор.

Направете правилния избор – Копирен център АРОНИЯ 2!
Доверете ни се!

Ключови думи

доставка на офис консумативи

доставка на тонери

копирен център Арония 2

копирни услуги

копирни центрове

презареждане та тонери

продажба на канцеларски материали