Квант Сервиз ООД -

2072

Компютри втора употреба от Квант Сервиз ООД

Фирма КВАНТ СЕРВИЗ ООД е най-големият вносител и дистрибутор на техника втора употреба в България. Фирмата разполага с голям брой доставчици от Европа , САЩ и Канада. КВАНТ СЕРВИЗ ООД е директен вносител. Многото и различни доставчици позволяват на фирмата да подбира и внася само качествена и маркова техника. Тази техника се складира в собствена складова база и след това внимателно се тества и описва. Квант Сервиз ООД разполага огромен опит в доставката, обработката и дистрибуцията на компютри, лаптопи, монитори и принтери втора употреба. Фирмата работи с над 300 компютърни фирми в България и чужбина.

Сервиз и поддръжка на компютърни конфигурации

Фирмата разполага с висококвалифициран сервиз. Квант сервиз ООД се стреми максимално бързо и качествено да решава проблемите на своите клиенти. Огромният опит който фирмата има и позволява да поддържа най-добрият баланс в България между цена, качество на техниката и качество на обслужване на клиентите.

Квант Сервиз ООД също така внася и дистрибутира нова ИТ техника, като залага на познатото високо качество на обслужване и световни доказани имена в бранша като IBM , DELL , HP и др.

Ключови думи

компютри втора употреба

лаптопи втора употреба

монитори втора употреба