И и Н София ООД /I&N Sofia/ -

  • бул. Цариградско Шосе №117
  • +359 2 986 96 11; 0888 92 27 74
  • iin@iinbg.com

И и Н София ООД е търговска компания основана през 2001г. с цел доставка, продажба и поддръжка на висококачествено ИТ оборудване и софтуер от водещи европейски и световни производители. Фирмата се стреми да предлага на клиентите си пълна гама решения и продукти за изграждане на съвременни информационни и комуникационни системи, с гарантиран произход и осигурена поддръжка, като работи с богат каталог от различни производители и марки. Осигурени са всички условия за One-Stop-Shop.

И и Н София ООД е за коректни и открити взаимоотношения с партньорите си. Ние ценим и уважаваме личностите, с които сме в бизнес отношения. Успехът на партньорите ни е важна предпоставка за нашето развитие, ето защо първостепенна задача за И и Н София е подпомагането на клиентите ни, на които предлагаме продукти и услуги, които от своя страна способстват техния бизнес да се осъществява значително по-лесно и да носи заложените им печалби.

Фирмата разполага с оптимални складови наличности, конкурента и гъвкава ценова политика. В нашата фирма персоналът е висококвалифициран и амбициозен, състоящ се от отговорни млади хора, чиято основна цел е постигане на ефективна удовлетвореност на нашите клиенти от продуктите и услугите, които предлагаме. Една от най-важните опции , които преследваме е компетентно и качествено обслужване.

Ключови думи

I&N Sofia

продажба и поддръжка на висококачествено ИТ оборудване и софтуер

продажба и ремонт но офис техника

продажба на компютри и лаптопи

продажба на лаптопи

ремонт и поддръжка на компютри и периферия