Слънчо АД -

От 1979 г. Слънчо АД е производител на детски каши на зърнена основа, пшенични пръчици и зърнени храни. През 2012 г. компанията разшири портфолиото си от детски храни, като започна производство на детски пюрета, в следните разновидности – плодови, зеленчукови, месно-зеленчукови, десерти и каши. Всички продукти Слънчо са произведени от грижливо подбрани суровини, при стриктно спазване на добрите производствени практики и успешно внедрените принципи на ISO и HACCP. Екипът на Слънчо е амбициран да разработва и произвежда продукти, отговарящи на европейските тенденции и стандарти, както и непрекъснато да следи за удоволетвореността на своите клиенти.

1. Бебешки каши
Кашите Слънчо са произведени от висококачествени суровини при постоянен контрол, гарантиращ качество отговарящо на европейските стандарти за детски храни. Вече 30 години кашите „Слънчо” са символ на вкусни и качествени детски храни.
2. Бебешки пюрета
През 2012 г. Слънчо стартира производство на детски пюрета.
И тук, екипът от технолози запазва добрите традиции в контрола на суровините, както и старателното разработване на разнообразни рецепти.
3. Пшенични пръчици
Пшеничните пръчици Слънчо са с 30 годишна история.
Освен класическия вкус може да откриете и пшенични пръчици с вкус на пиле на грил, бекон, пържени картофки със сирене и масло.
4. Зърнени храни
В Слънчо се произвеждат полезни овесени ядки, грухана пшеница и висококачествени брашна. В мелницата се произвеждат и специално обработените оризови, овесени и пшенични брашна, които се влагат и в кашите „Слънчо”.