Семпер (М-Соник ЕООД) -

1925

Детски и бебешки храни от Семпер

Семпер е най-популярната водеща компания в Северна Европа за производство на бебешки храни, безглутенови и диетични храни. Нейният асортимент надминава 90 вида екологично чисти и утвърдени с ISO 14001 и ISO 9000 – сертификат за качество, бебешки млека, сокчета, пюрета, каши. В Швеция е забранено с закон използването на генномодифицирани продукти за производство на детски храни.

През първата година на живота си вашето дете преминава през много бърз етап на развитие: от майчиното мляко, следват плодовите и зеленчукови сокове, пюрета до месните ястия. Имайки предвид това, фирма Семпер е разработила отделни групи храни (по месеци), които съответстват за пълноценното хранене на бързо растящия организъм. От друга страна, за да улесни правилния избор на подходящата храна за различната възраст капачките и етикетите на бурканчетата са оцветени в следните цветове:червен –от 4 и 5 месеца Жълт – от 6 месеца, Син – от 8 месеца, Зелен – от 1 година Семпер е най-популярната водеща компания в Северна Европа за производство на бебешки храни, безглутенови и диетични храни. Нейният асортимент надминава 90 вида екологично чисти и утвърдени с ISO 14001 и ISO 9000 – сертификат за качество, бебешки млека, сокчета, пюрета, каши.

В Швеция е забранено с закон използването на генномодифицирани продукти за производство на детски храни. През първата година на живота си вашето дете преминава през много бърз етап на развитие: от майчиното мляко, следват плодовите и зеленчукови сокове, пюрета до месните ястия. Имайки впредвид това, фирма Семпер е разработила отделни групи храни (по месеци), които съответстват за пълноценното хранене на бързо растящия организъм.

Плодови сокове

За да улесни правилния избор на подходящата храна за различната възраст капачките и етикетите на бурканчетата са оцветени в следните цветове:червен –от 4 и 5 месеца Жълт – от 6 месеца, Син – от 8 месеца, Зелен – от 1 година.

135751Сок от плодове за деца

Подходящ е за деца от 4 месечна възраст, без консерванти. Обогатени с витамин С и желязо. Не съдържат захар.Не съдържат консерванти, оцветители и ароматизатори. Соковете са важна частица от храната на бебето от 4-тия месец. След млякото те са първия различен вкус, който има за цел да подготви вашето дете към приемането на плодови и зеленчукови храни и напитки.

 

135748Сок от круши за деца

Подходящ е за деца от 4 месечна възраст. Готов за непосредствена употреба. Без добавена захар. Обогатен с витамин С и желязо. Не съдържа: глутен, лактоза, мляко. Сокът от круши заема достойно място след сока от ябълки, благодарение на неповторимия си вкус.

 

 

135747Сок от ябълки за деца

Подходящ е за деца от 4 месечна възраст. Готов за непосредствена употреба. Без добавена захар. Обогатен с витамин С и желязо. Не съдържа: глутен, лактоза, мляко. Ябълките са плодове богати на натурална плодова захар и органични киселини. Те възбуждат апетита на детето.

Местоположение

Ключови думи

semper

детски плодови сокове

детски храни

каши

пюре

семпер

сок

сокове семпер

сокчета семпер