Агенция за детегледачки Вълшебство -

3406

Детегледачки от Агенция Вълшебство

Екипът на агенция Вълшебство вложи много усилия и старание да za6to_nasизготви една по-пълна и по-професионално поднесена услуга по намиране на детегледачки, насочена изцяло към нуждите на съвременния родител, предложена със загриженост към неговите изисквания и с разбиране към детските нужди.
Ние смятаме, че гледането на деца е изключително трудно и отговорно задължение, което изисква значителни познания и подготовка, то трябва да е съзнателен избор, носещ всички професионални отговорности и задължения, а не временна работа, за да може родителите, поверили децата си в ръцете на детегледачки, да се чувстват спокойни и сигурни.

Провеждане на специализирани обучения за детегледачки

Ние предлагаме специализирани обучения за детегледачките. Те са d1единствени по рода си във Варна, разработени са от професионалисти и са насочени точно към професията “детегледачки”. Обученията са както за обща подготовка /валидни за всяка детска възрастова група/, така и отделно за характерните особености на всички детски възрастови групи, като целта им е да направят детегледачките максимално подготвени за специфичните особености на развитие на различните по възраст деца.

Агенция за детегледачки Вълшебство предлага

  •     Индивидуален подход към всеки клиент;
  •     Гъвкави цени и разнообразни пакети услуги;
  •     Щателен подбор на персонала;
  •     Минимални срокове за изпълнение на възложената заявка;
  •     Внимание и конфиденциалност.

Училище за родители Позитивно родителство

Интересите ни в областта на позитивното възпитание доведоха до идеята d4за създаване на училище „Позитивно родителство“ – училище за бъдещи родители и успешно родителство. Пътешествието в света на Родителството и детството вече е започнало, няма универсални рецепти и шаблонни ситуации, а пътят можете да изберете и извървите само Вие! Правилният път ще ви подскаже Вашето тяло, Вашето сърце и здравия разум, и разбира се, този, който Ви е поканил на това пътешествие – Вашето ДЕТЕ!

Ключови думи

агенция за детегледачки

гледане на деца във Варна

квалифицирани детегледачки

позитивно възпитание

почасово и целодневно гледане на деца

професионални детегледачки

специализирани обучения за детегледачки

училище за родители